‘Εκ των έσω’ η πηγή των διαρροών για τα περιουσιακά στοιχεία του Έρογλου

15:05 17/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Την κόρη του «υφυπουργού» της «πρωθυπουργίας», Χουντά Ακσόι, Ιναγιέτ Ακσόι, η οποία από το 2008 εργάζεται σε υποκατάστημα ιδιωτικής τράπεζας στα κατεχόμενα, φαίνεται να κατηγορεί το περιβάλλον του Τ/κ ηγέτη ως το πρόσωπο που διέρρευσε τα περιουσιακά στοιχεία του Ντερβίς Ερογλου στην τράπεζα HSBC.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας Χαβαντίς που επικαλείται αντίστοιχο δημοσίευμα

της τουρκικής Σαμπάχ, δύο εξεταστές από τα κεντρικά γραφεία της HSBC μετέβηκαν στο υποκατάστημα της τράπεζας στην κατεχόμενη Λευκωσία και εξέτασαν διεξοδικά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τόσο ο Ακσόι, όσο και η κόρη του, απορρίπτουν τους ισχυρισμούς της «προεδρίας» περί εμπλοκής τους στην υπόθεση. Αναφέρεται ακόμη ότι τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Ερογλου εξασφάλισε ο Ιρσέν Κουτσιούκ από τις επαφές του με την αντιπολίτευση και με τη διαρροή τους μέσω του «βουλευτή» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, Σονάι Αντέμ, στόχευε στο να φέρει σε δύσκολη θέση τον Τ/κ ηγέτη.

Αναφέρεται επίσης ότι πηγή προσκείμενη στον Ερογλου σχολίασε στην εφημερίδα Σαμπάχ ότι πίσω από την εν λόγω διαρροή κρύβεται ο Κουτσιούκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα