Έκκληση ΔΗΚΟ προς ψηφοφόρους του να συστρατευτούν με το κόμμα και το Νίκο Αναστασιάδη

16:10 19/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Φώτη Φωτίου κάλεσε σήμερα τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους του ΔΗΚΟ, ανεξάρτητα με το τι έχουν ψηφίσει στο Α’ γύρο των προεδρικών εκλογών να συστρατευτούν μαζί με το ΔΗΚΟ και το Νίκο Αναστασιάδη για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Εξέφρασε, παράλληλα, την πεποίθηση ότι το ΔΗΚΟ και οι ψηφοφόροι του την ερχόμενη

Κυριακή «θα εκπληρώσουν το καθήκον τους προς την πατρίδα, τον λαό μας και προς τη νέα γενιά» και ότι «την ερχόμενη Κυριακή ξανασυναντιόμαστε στο δρόμο της εθνικής σωτηρίας» και «δίνουμε τα χέρια και προχωράμε όλοι μαζί».

Σε δηλώσεις του στα γραφεία του ΔΗΚΟ, ο κ. Φωτίου είπε ότι την ερχόμενη Κυριακή ο κυπριακός λαός καλείται να απαντήσει ποια πορεία επιλέγει, «μπροστά ή πίσω;». Πρόσθεσε ότι η Κύπρος δεν αντέχει άλλο την «αβεβαιότητα, την ακυβερνησία, την ανασφάλεια και πως η κυπριακή οικονομία δεν αντέχει τους ερασιτεχνισμούς της σημερινής κυβέρνησης. Οι 50000 άνεργοι δεν αντέχουν ακόμα 5 χρόνια στην ανεργία, η Κύπρος δεν αντέχει ακόμα 5 χρόνια απομόνωσης», προσθέτοντας ότι «ο τόπος χρειάζεται αλλαγή» και ότι «ο λαός αξιώνει αλλαγή».

Ανέφερε ακόμη ότι το δίλημμα των εκλογών της Κυριακής είναι αν ο λαός μας θέλει να συνεχιστεί η διακυβέρνηση ΑΚΕΛ ή αν επιθυμεί να γυρίσει σελίδα και να μπει σε μια νέα εποχή ανάπτυξης, ευημερίας και προοπτικής. Δήλωσε ότι πέραν του 70% του λαού επέλεξε την περασμένη Κυριακή αλλαγή πορείας και συνέχισε λέγοντας ότι την ερχόμενη Κυριακή πρέπει με τη ψήφο του να σηματοδοτήσει τη νέα ελπιδοφόρα εποχή που επιθυμεί.

«Την νέα εποχή που οι δυνάμεις της αλλαγής, την ευθύνης και της δημιουργίας και ο υποψήφιος τους Νίκος Αναστασιάδης δεσμεύονται να φέρουν με μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και εθνικής σωτηρίας, με εθνική συνεννόηση και κοινωνική συναίνεση» όπως πρόσθεσε. Κάλεσε ακόμη εκ μέρους του ΔΗΚΟ όλους τους ψηφοφόρους του κόμματος και γενικότερα «όλους τους πολίτες που δεν αντέχουν άλλο τη σημερινή αβεβαιότητα, ανασφάλεια και ακυβερνησία να ανοίξουν την Κυριακή το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και το λαό μας».

Ερωτηθείς κατά πόσο η ηγεσία του ΔΗΚΟ θα έχει συζητήσεις με μέλη του κόμματος τα οποία είχαν κρατήσει αποστάσεις από την προεκλογική προσπάθεια υπέρ του Νίκου Αναστασιάδη, ο κ. Φωτίου απάντησε καλώντας του ψηφοφόρους τους και τους οπαδούς του ΔΗΚΟ, αυτές τις κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος, ανεξάρτητα τι έχουν ψηφίσει την πρώτη Κυριακή, «να συστρατευτούν μαζί μας» για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα