Εντοπίστηκε η 12χρονη που αγνοείτο

19:06 7/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εντοπίστηκε από οικογενειάρχη στη Λάρνακα και μεταφέρθηκε το μεσημέρι στην Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης, η 12χρονη αθίγγανη από την Ελλάδα, η οποία έφυγε χθες στις έξι το απόγευμα από το σπίτι, όπου διέμενε με την οικογένεια της στην Ορόκλινη και αναζητείτο από την Αστυνομία.

‘Oπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου, «χθες βράδυ άνδρας ηλικίας 35 χρόνων από τη Λάρνακα, εντόπισε την 12χρονη στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας να κάνει

ωτοστόπ. Η ανήλικη ανέφερε στον 35χρονο ότι ήταν 18 χρόνων και ορφανή. Ο άνδρας μετέφερε στη συνέχεια την ανήλικη στο σπίτι όπου ζούσε με την σύζυγο και το παιδί του, στη Λάρνακα και την φιλοξένησε».

Σήμερα, ο πολίτης άκουσε από άλλο συμπολίτη του ότι η 12χρονη απουσίαζε από το σπίτι της και αναζητείτο από την Αστυνομία και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι τη μετέφερε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας.

Ο κ. Ανδρέου πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία έλαβε κατάθεση από τον ίδιο και τη σύζυγό του και είδαμε ότι οι προθέσεις του απέναντι στην ανήλικη, ήταν καλές. Η 12χρονη δίνει μέχρι αυτή την ώρα κατάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας στην παρουσία λειτουργών του Γραφείου Ευημερίας». Μετά την κατάθεση η 12χρονη αναμένεται να παραδοθεί στην οικογένεια της.

Υπενθυμίζεται ότι την εξαφάνιση της ανήλικης είχε καταγγείλει χθες λίγο πριν τα μεσάνυκτα η μητέρα της στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης. Σύμφωνα με την καταγγελία, η κόρη της έφυγε από το σπίτι χθες στις 6 το απόγευμα και έκτοτε δεν επέστρεψε. Οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό της 12χρονης άρχισαν από χθες το βράδυ και κάλυψαν Νοσοκομεία και κλινικές, ενώ άνδρες του Σώματος επισκέφθηκαν, επίσης, φιλικά και συγγενικά άτομα της οικογένειας και της ανήλικης.

Keywords
Τυχαία Θέματα