Με αισιόδοξα μηνύματα επέστρεψε από την Ουκρανία η αντιπροσωπεία του ΚΟΤ

17:13 15/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Με αισιόδοξα μηνύματα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, επέστρεψε από την Ουκρανία όπου μετέβη για επαφές αντιπροσωπεία του ΚΟΤ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Αλέκο Ορουντιώτη ο οποίος έκανε λόγο για προοπτικές ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος από τη χώρα αυτή προς την Κύπρο.

Η αντιπροσωπεία είχε εποικοδομητικές επαφές με οργανωτές ταξιδιών, ανοίγοντας έτσι την προοπτική για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ουκρανία, Οπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΚΟΤ

«τα μηνύματα από την Ουκρανία είναι ενθαρρυντικά και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το 2013 θα υπάρξει σημαντική αύξηση από την ουκρανική αγορά».

Σημαντικό ρόλο, πρόσθεσε ο κ. Ορουντιώτης, στην επίτευξη αυτής της αύξησης, διαδραμάτισε το γεγονός ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Υπουργείο Εξωτερικών έχει απλοποιηθεί η διαδικασία έκδοσης βίζας από την Ουκρανία, καθώς και το γεγονός ότι νέες αεροπορικές εταιρείες έχουν ανακοινώσει την πρόθεση τους να αρχίσουν δρομολόγια μεταξύ Κύπρου και Ουκρανίας.

Η μεγάλη σημασία που φαίνεται να δίνει ο ΚΟΤ στην ουκρανική αγορά, καταδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο ΚΟΤ λειτούργησε πρόσφατα γραφείο στο Κίεβο, το οποίο αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την επικοινωνία και τις επαφές με τους οργανωτές ταξιδιών καθώς και με όλες τις αρμόδιες αρχές, οργανισμούς και απλούς πολίτες της Ουκρανίας.

Κατά την παραμονή της εκεί, η αντιπροσωπεία του ΚΟΤ παρέθεσε δείπνο στους κυριότερους οργανωτές ταξιδιών, στο οποίο παρευρέθηκε και ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ουκρανία Ευαγόρας Βρυωνίδης καθώς και Κύπριοι ξενοδόχοι, οι οποίοι συμμετείχαν στην τουριστική έκθεση του Κιέβου.

Keywords
Τυχαία Θέματα