Μεγάλες ζημιές στο κατάστημα του Προέδρου του ΣΥ.ΦΙ Ομόνοιας Λ/κας

17:07 14/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στόχος εμπρηστών έγινε σήμερα τα ξημερώματα κατάστημα με αθλητικά είδη που ανήκει στον πρόεδρο του ΣΥ. ΦΙ. Ομόνοιας στη Λάρνακα. Από τη φωτιά που φαίνεται να οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια, κάηκε το εμπόρευμα και ο εξοπλισμός του καταστήματος αξίας 40 και πλέον χιλιάδων ευρώ, ενώ το κατάστημα δεν καλύπτεται από ασφάλεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα γύρω στη 01.40 τα ξημερώματα έγινε αντιληπτή φωτιά σε κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών, που βρίσκεται στην Οδό Αγίου Ιακώβου στη Λάρνακα. Αμέσως κλήθηκε

στη σκηνή Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία και κατέσβησε τη φωτιά προτού επεκταθεί σε διπλανά κτίρια.

Από τη φωτιά καταστράφηκε το εμπόρευμα και ο εξοπλισμός του καταστήματος συνολικής αξίας άνω των 40 χιλιάδων ευρώ. Το κατάστημα δεν είχε ασφαλιστική κάλυψη.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και σήμερα το πρωί μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας άρχισαν έρευνες για να εξακριβωθούν τα αίτια της φωτιάς. Φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, που είναι o πρόεδρος του ΣΥ.ΦΙ. Ομόνοιας, ανέφερε στην Αστυνομία ότι η φωτιά στο κατάστημα του φαίνεται να συνδέεται με τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Νέας Σαλαμίνας – Ομόνοιας Λευκωσίας, που διεξήχθη στο στάδιο Αμμόχωστος στη Λάρνακα, 50 περίπου άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, μετέβησαν σε παρακείμενο οίκημα οπαδών της Ανόρθωσης και με τη χρήση ξύλων και γεωργικών εργαλείων προκάλεσαν ζημιές στο γυαλί της μπροστινής πόρτας του οικήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα