Μετά την διάσειση που υπέστη!Δεν εμφανίστηκε χθες το βράδυ η Χρύσα Ρώπα στην παράσταση στην Λεμεσό

02:42 21/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Mετά το δυσάρεστο συμβάν που συνέβηκε με το που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο, ο θίασος που παρουσιάζει το έργο “Ποια Βουλή θα παραδώσεις μωρή”,  ψες το βράδυ ήταν κανονικά στην θέση του στο Κηποθέατρο Λεμεσού ,για να παρουσιάσει στο κυπριακό κοινό την παράσταση του.

Να θυμίσουμε πως ο θίασος,  τα ξημερώματα της Κυριακής ενεπλάκη  σε τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, κοντά στη Λάρνακα της Κύπρου.

Οι

8 Έλληνες ηθοποιοί, που βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρικές παραστάσεις, είδαν τον χάρο με τα μάτια τους, όταν το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα.

Οι ηθοποιοί είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η ‘Αννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ,ο Παντελής Καναράκης, ο Γιώργος Τσούρμας, ο Γιώργος Γαλίτης και η Χρύσα Ρώπα. Σε όλους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και έλαβαν εξιτήριο, εκτός από τη Χρύσα Ρώπα, η οποία υπέστη διάσειση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Δυστυχώς μετά από την διάσειση που υπέστη η Χρύσα Ρώπα δεν κατέστη δυνατό να εβρίσκετο  στην παράσταση.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου  ανακοίνωσε από την αρχή της παράστασης την δυσάρεστη είδηση -αφού πολλοί θα ήθελαν να απολαύσουν την γνωστή ηθοποιό στο νούμερο της -και είπε πως όσοι θα είχαν  αντίρρηση μπορούσαν  να εξαργύρωναν το εισιτήριο τους.

Οι γνωστοί ηθοποιοί καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρευρέθηκε στην παράσταση για να τους απολαύσει και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι και με ένα χαμόγελο στα χείλη για το θέαμα που παρακολούθησαν.

Ο γνωστός Κύπριος δημοσιογράφος Μιχάλης Σταύρου με τους Καφετζόπουλο,Σκιαδαρέση,Παναγιωτοπούλου μετά το τέλος της παράστασης

Μετά το τέλος της παράστασης όλοι οι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους και υπέγραψαν αυτόγραφα, με μεγάλη τους ευχαρίστηση και χωρίς ίχνος βεντετισμού.

Το συμπέρασμα είναι ένα… Πως οι μεγάλοι καλλιτέχνες είναι απλοί άνθρωποι!!Όταν είσαι σίγουρος για το ποιος είσαι και δεν έχεις καμιά αβεβαιότητα για το που θα φτάσεις είσαι προσγειωμένος και πατάς τα πόδια σου στην γη.Αυτά να τα ακούνε κάτι άλλοι καβαλημένοι διάττοντες αστέρες και να παραδειγματίζονται !!!

Ο Μιχάλης Σταύρου με την Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα