Ν. Κατσουρίδης: “Καμία η σχέση μου με την New Marathon”

14:57 29/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Νίκος Κατσουρίδης αναφέρει ότι «ποσώς δεν με αγγίζει, η λίστα με τα ονόματα των οποίων τα χρέη έχουν διαγραφεί, για τον απλούστατο λόγο ότι τόσο εγώ όσο και οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας μου δεν είχαμε και δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση στη μετοχική δομή της εταιρείας ‘New Marathon’».

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Κατσουρίδης αναφέρει πως «το συγκεκριμένο

θέμα, περί της διασύνδεσης μου με τη ‘New Marathon’ είδε το φως της δημοσιότητας στην έκδοση του ‘ΠΟΛΙΤΗ’ (ημ. 26 Αυγούστου 2012) και τη επόμενη μέρα (ημ. 27 Αυγούστου 2012) η ίδια εφημερίδα αφού διερεύνησε περαιτέρω το όλο θέμα προχώρησε στη διευκρίνιση ότι ούτε εγώ ούτε οποιοδήποτε συγγενικό μου πρόσωπο είχε οποιαδήποτε μετοχική σχέση με τη ‘New Marathon’, πλην του ότι ο γιος μου είχε εργασθεί για κάποιο χρονικό διάστημα στην εν λόγω εταιρεία».

Ο κ. Κατσουρίδης συνεχίζοντας αναφέροντας πως «επειδή όμως το όλο θέμα, μέσα στο γενικότερο κλίμα και την τραγωδία των ημερών που ζούμε, επανήλθε, κατά τρόπο που δυνατόν να αφήνει λάθος εντυπώσεις κρίνω ότι η αλήθεια είναι αυτή που θα μας σώσει όλους».

Για αυτό τον λόγο ο κ. Κατσουρίδης επικοινώνησε πριν από με το Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, Πέτρο Κληρίδη από τον οποίο ζήτησε να διαβιβάσει άμεσα την υπό αναφορά λίστα, στην Ειδική Ερευνητική Επιτροπή που έχει συσταθεί υπό τον κύριο Πική η οποία θα διερευνήσει το φάσμα των γεγονότων που μας οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση, περιλαμβανομένων και τέτοιων περιπτώσεων».

«Ο Γενικός Εισαγγελέας μου ανάφερε ότι αυτό θα πράξει», προσθέτει ο κ. Κατσουρίδης.

Καταλήγοντας ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ αναφέρει ότι «η κατάσταση στον τόπο μας είναι πολύ σοβαρή και μόνο σοβαρά και χωρίς σκόπιμες συγχύσεις μπορεί να αντιμετωπιστεί” και για αυτό ο ίδιος με σοβαρότητα δήλωσε τα πιο πάνω «σχετικά με λίστα που επιχειρεί να διασυνδέσει το όνομα μου με μείωση μέρους της οφειλής συγκεκριμένης εταιρείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα