Ν. Παπαδόπουλος: Το κατηγορητήριο για ΄κοινή οχληρία΄σενάριο για ‘Πατάτες Αντιναχτές’

18:23 1/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, σε γραπτή δήλωση, αναφέρει ότι σήμερα, 1 Φεβρουαρίου 2012, ένας συμπολίτης μας οδηγήθηκε στο Δικαστήριο και κατηγορήθηκε για «κοινή οχληρία» αφού, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, «στις 3 Αυγούστου στη Λευκωσία διενήργησε πράξη για την οποία δεν ήταν εξουσιοδοτημένος από το νόμο».

Δηλαδή, συνεχίζει, ενώ οδηγούσε το όχημά του έβγαλε το κεφάλι από το παράθυρο και απευθυνόμενος προς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας φώναξε «βλάκα Πρόεδρε παραιτήσου» και συνεπεία αυτού προκάλεσε ενόχληση στο

κοινό κατά την άσκηση των κοινών δικαιωμάτων του.

”Το κατηγορητήριο αυτό θα μπορούσε να ήταν σενάριο στις ‘Πατάτες Αντιναχτές”’, προσθέτει ο κ. Παπαδόπουλος.

Δυστυχώς όμως, αναφέρει, είναι ένα πραγματικό γεγονός στην Κύπρο του 2012, ένα πραγματικό γεγονός – «επίτευγμα» της διακυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια.

”Τα σχόλια είναι περιττά. Όμως, όσο εξωφρενικό και απίστευτο και αν είναι αυτό το πραγματικό γεγονός που ταλαιπωρεί έναν συμπολίτη μας, την ίδια ώρα εγείρει και δύο απλά ερωτήματα προς τον κ. Χριστόφια αν συμφωνεί με αυτή τη δίωξη, ναι ή όχι; και προς τη Γενική Εισαγγελία αν ο πολίτης επευφημούσε τον Πρόεδρο Χριστόφια, θα διωκόταν πάλι για ‘κοινή οχληρία’; ”, συμπληρώνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα