Ο Γ. Λιλλήκας κάλεσε τους πολίτες να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία

12:32 24/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την ευχή η επόμενη μέρα να βρει όλους ενωμένους «απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, αλλά και στις προκλήσεις οι οποίες επέρχονται και τις οποίες θα κριθούμε να αντιμετωπίσουμε σε σύντομο χρόνο», εξέφρασε, σε σημερινές του δηλώσεις, ο Γιώργος Λιλλήκας και κάλεσε τους πολίτες να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Συνοδευόμενος από την οικογένειά του, μέλη του εκλογικού του επιτελείου και υποστηρικτές του, ο κ. Λιλλήκας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, λίγο μετά τις 11:00, στο κέντρο Δ` του Λυκείου Ακροπόλεως, στη Λευκωσία.

«Θέλω

να καλέσω τους πολίτες όλους να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία. Πιστεύω ότι η συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες είναι όχι καθήκον, υποχρέωση των πολιτών. Όπως είπα πολλές φορές, η αλλαγή που επιθυμούν οι πολίτες, η όποια αλλαγή, επέρχεται με τη συμμετοχή και όχι με την αποχή. Ταυτόχρονα, θέλω να εκφράσω την ευχή όπως όλα εξελιχθούν ομαλά, αλλά κυρίως η επόμενη μέρα να μας βρει ενωμένους, απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, αλλά και στις προκλήσεις οι οποίες επέρχονται και τις οποίες θα κριθούμε να αντιμετωπίσουμε σε σύντομο χρόνο», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο κ. Λιλλήκας είπε ότι η ενότητα κυρίως στο επίπεδο της κοινωνίας ήταν και παραμένει πρώτιστος στόχος του, αλλά θα πρέπει με το τέλος των εκλογών η κοινωνική ενότητα να επεκταθεί και στην πολιτική ενότητα «για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε», όπως ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα