Ολοκληρώθηκαν τα έργα στην Ανεξαρτησίας

16:17 6/10/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ολοκληρώθηκαν τα έργα στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό, στο πλαίσιο της γενικότερης ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Τα έργα είχαν ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Λόγω όμως καθίζησης των πλακών αλλά και κακοτεχνιών στο οδόστρωμα, οι μπουλντόζες έλαβαν πάλι μπρος.

Είναι γεγονός ότι τα παρατεταμένα και μακροχρόνια έργα έχουν απογοητεύσει τόσο τους καταστηματάρχες όσο και τους καταναλωτές.

Οι καταστηματάρχες καλούν τους καταναλωτές να επιστρέψουν εκ νέου στο ιστορικό κέντρο της πόλης ώστε να αναζωογονηθεί η περιοχή.

Σίγουρα, η οικονομική κρίση σε συνδυασμό

με τα έργα έχουν κλείσει αρκετά καταστήματα. Οι καταστηματάρχες ελπίζουν αυτή τη φορά τα έργα πραγματικά να έχουν αποπερατωθεί ώστε να ελπίζουν σε καλύτερες ημέρες.

Ενώ τα προβλήματα της Ανεξαρτησίας φαίνεται να έχουν επιλυθεί, ο Δήμαρχος Λεμεσού φαίνεται να ανοίγει νέα μέτωπα με τους καταστηματάρχες του Κάστρου, καθώς αρνείται το διάλογο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Συγκεκριμένα, τα παράπονα των επιχειρήσεων στην περιοχή του Κάστρου εστιάζονται στα στέγαστρα τα οποία έχουν δημιουργηθεί και για τα οποία δεν έχουν γίνει πρόνοιες για το χειμώνα.

Παρόλα αυτά, ο Δήμος συνεχίζει να χρεώνει με δυσβάστακτα ποσά τους καταστηματάρχες τόσο για το χώρο κάτω από τα στέγαστρα όσο και για το χώρο εκτός των στεγάστρων. Με το χειμώνα να προσεγγίζει, είναι επόμενο η πελατεία των καταστημάτων αυτών να επηρεαστεί καθώς δεν θα μπορούν να αξιοποιήσουν το χώρο τον οποίο ενοικιάζουν.

Επισημαίνεται ότι, ο Δήμαρχος είναι εναντίον οποιονδήποτε προσωρινών κατασκευών από τα καφεστιατόρια, ώστε να κλείσουν με δικά τους έξοδα, το χώρο για το χειμώνα ή έστω για τις βροχερές ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα