Στην επιλογή στρατηγικού επενδυτή προχωρά ο Δ. Πόλεως Χρυσοχούς για τον κατασκηνωτικό χώρο

16:57 20/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Με τους συμβούλους μηχανικούς του γραφείου που ετοιμάζει τα έγγραφα για την προκήρυξη του διαγωνισμού για την επιλογή στρατηγικού επενδυτή που θα αναλάβει το έργο του κατασκηνωτικού χώρου στο Λατσί συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Οδυσσέως . Ο κ Οδυσσέως , κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει που βρίσκεται το θέμα του κατασκηνωτικού χώρου ανέφερε πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι επενδυτές να αναλάβουν τα έργα αναβάθμισης του κατασκηνωτικού χώρου στο Λατσί.

Ο δήμαρχος ανέφερε επίσης πως πρόκειται για

ένα έργο που θα βοηθήσει περαιτέρω την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αφού πρόκειται για ένα έργο εναλλακτικού τουρισμού που θα μπορούσε να λειτουργήσει ολόχρονα δεδομένου και των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κύπρο.

Παραδέχτηκε επίσης οι προσπάθειες του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς για την αναβάθμιση και εξωραϊσμό του κατασκηνωτικού χώρου , ο οποίος αποτελούσε και αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία της ευρύτερης περιοχής, συνεχίζονται.

Ο κ. Οδυσσέως δήλωσε ότι το κόστος δεν είναι απαγορευτικό για πιθανούς επενδυτές οι οποίοι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το έργο – όπως είπε- παρά τις δυσμενείς επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα