Στήριξη Αντικαρκινικού Συνδέσμου από το ΡΙΚ

10:17 24/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Από τους βασικούς υποστηρικτές των εκδηλώσεων του Αντικαρκινικού Συνδέσμου ”Πορεία Χριστοδούλας” είναι και εφέτος το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ), το οποίο, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, αναλαμβάνει ως χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων για την ”Πορεία Χριστοδούλας”.

Οπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, ”το ΡΙΚ,

δείχνοντας την έμπρακτη συμπαράστασή του, έχει αναλάβει τη στελέχωση και λειτουργία ενός περιπτέρου στη Λευκωσία, την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, για συλλογή εισφορών προς ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου”.

Το περίπτερο, που θα βρίσκεται στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ (έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου), θα στελεχώνεται από προσωπικό του ΡΙΚ, το οποίο από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 06:00 το απόγευμα θα δέχεται εισφορές υπέρ του Αντικαρκινικού Συνδέσμου, εκδίδοντας σχετικά κουπόνια.

Στις 09:30 το πρωί της ίδιας ημέρας, θα γίνουν επισκέψεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β΄, πολιτικούς αρχηγούς και πολιτειακούς αξιωματούχους για κατάθεση εισφορών.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, από το χώρο του περιπτέρου θα μεταδοθούν ραδιοφωνικές εκπομπές και θα γίνει σύνδεση με ενημερωτικές εκπομπές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του ΡΙΚ. Επίσης θα παρουσιασθεί καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα