Συλλούρης: Ανησυχίες για εγκλωβισμό Χριστόφια στη Νέα Υόρκη

15:05 17/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος Δημήτρης Συλλούρης με σημερινές του δηλώσεις εξέφρασε ανησυχία για εγκλωβισμό του κ. Χριστόφια στη Νέα Υόρκη σε περεταίρω υποχωρήσεις και κατήγγειλε καθυστέρηση στην έναρξη του δεύτερου κύκλου αδειοδοτήσεων για το φυσικό αέριο, λέγοντας:

«Ανησυχούμε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσα σε μια μυστική διαδικασία και κάτω από το πολιτικό βάρος της κρίσης που διέρχεται ο τόπος, πάει στη Νέα Υόρκη με πολλές πιθανότητες να εγκλωβιστεί σε περαιτέρω υποχωρήσεις, καλούμε τον κυπριακό λαό σε αφύπνιση και εγρήγορση προτού να είναι πολύ αργά. Δεν μπορεί να ξεχνιέται το Κυπριακό επειδή υπάρχουν άλλα θέματα», είπε ο κ. Συλλούρης και συνέχισε:

Για το θέμα του φυσικού αερίου ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κόμματος δήλωσε: «Έχουμε εύλογες υποψίες ότι παρά τις υποσχέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για επιτάχυνση των διαδικασιών για τη δεύτερη φάση αδειοδότησης, η διαδικασία αυτή καθυστερεί. Θέλω να ελπίζω ότι η καθυστέρηση οφείλεται απλά σε αμέλεια και αδράνεια και όχι σε σκοπιμότητες ή δεσμεύσεις που έχουν σχέση με το Κυπριακό. Καλούμε τον Πρόεδρο να προχωρήσει όπως υποσχέθηκε στη δεύτερη φάση αδειοδότησης χωρίς περεταίρω καθυστερήσεις», κατέληξε ο κ. Συλλούρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις OnlyCY