Σύσκεψη Προέδρου Αναστασιάδη με οικονομικές προσωπικότητες

12:57 7/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η τρέχουσα κατάσταση της κυπριακής οικονομίας, αλλά και οι συζητήσεις με την Τρόικα για τη συνομολόγηση της δανειακής σύμβασης βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με οικονομικές προσωπικότητες.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου, συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών

Χρίστος Πατσαλίδης, υψηλόβαθμοι τεχνοκράτες του ΥΠΟΙΚ, οι πρώην ΥΠΟΙΚ Τάκης Κληρίδης, Χρίστος Μαυρέλλης καθώς και ο πρώην Υπουργός Υγείας Φρίξος Σαββίδης, υπό την ιδιότητά του ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξένων Επενδυτών στην Κύπρο.

Στο μεταξύ άρχισε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τους επικεφαλής της Τρόικα, Μάαρτεν Φέρβεϊ εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ντέλιας Βελκουλέσκου εκ μέρους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Ισαμπέλ φον Κέπεν Μέρτες, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Στη σύσκεψη συμμετέχουν επίσης ο Υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα