Το μακιγιάζ του καλοκαιριού

15:33 25/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το καλοκαίρι απαιτεί ελαφρύ, διακριτικό μακιγιάζ, γιατί η ζέστη και η υγρασία συνήθως το αλλοιώνουν. Προτιμήστε λοιπόν ένα πιο φυσικό look, δίνοντας έμφαση στα γήινα χρώματα για το πρόσωπο, στις αποχρώσεις των φρούτων για τα μάτια και στα λαμπερά χείλη με τα υπέροχα lip glossπου κυκλοφορούν. Ακολουθήστε λοιπόν τις συμβουλές μας, ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα της αγοράς, εξοπλιστείτε κατάλληλα και βγείτε

έξω με αψεγάδιαστο πρόσωπο! Γιατί δεν χρειάζεται πολύ μακιγιάζ για ένα λαμπερό και όμορφοlook που διαρκεί όλη την ημέρα.

Για το μακιγιάζ του καλοκαιριού θα χρειαστείτε ένα ελαφρύ make up, ως βάση κι ένα ρουζ, ροζ ή καφέ-μπρονζέ για ένα πιο ηλιοκαμένο look, το οποίο θα περάσετε με κυκλικές κινήσεις στα ζυγωματικά για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε σκιές στα χρώματα της απόλυτης καλοκαιρινής απόλαυσης… του παγωτού! Ροζ της φράουλας, πράσινο του φιστικιού, απαλό ροδακινί. Ολοκληρώστε με δυο στρώσεις αδιάβροχη μάσκαρα και λίγο juicy gloss για λαμπερά χείλη στην απόχρωση της προτίμησής σας.

Για άψογη επιδερμίδα

Μαύρισμα χωρίς… ήλιο!

Δοκιμάστε ένα self tan προϊόν, το οποίο θα σας χαρίσει σιγά-σιγά ένα ελαφρύ μαύρισμα, χωρίς να εκτεθείτε στον…

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα