Απαρέγκλιτα στο πλάνο που χάραξε το Εθνικό Συμβούλιο το ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου για συντεταγμένη και οργανωμένη πορεία του Κινήματος στις διαδικασίες που έχουν αποφασιστεί, θα βαδίσει το ΠΑΣΟΚ, όπως επαναβεβαιώθηκε στις συσκέψεις του Γιώργου Παπανδρέου με στελέχη του κόμματος.

Στο πλαίσιο των επαφών επαναβεβαιώθηκε επίσης ότι αυτό που προέχει είναι η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για το PSI και η ψήφιση

της νέας δανειακής σύμβασης.

Το επόμενο διάστημα, το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στη Βουλή, με την ενεργοποίηση των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας, αλλά και την πιο δραστήρια συμμετοχή των βουλευτών στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές. Τα θέματα αυτά συζητήθηκαν σε σύσκεψη, στην οποία πήραν μέρος ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Έξαρχος και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, Πέτρος Ευθυμίου και Χρήστος Πρωτόπαπας.

Όσον αφορά στο θέμα της έκδοσης κοινών ή προνομιούχων μετοχών κατά τη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, το ΠΑΣΟΚ παραμένει στη θέση του, που είναι ότι ο νόμος ορίζει έκδοση κοινών μετοχών.

Στη διάρκεια των επαφών του κ. Παπανδρέου δεν συζητήθηκε το θέμα των δηλώσεων του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ενόχληση στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Λόγω της δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα, το θέμα εντάχθηκε σε εκείνα που θα απασχολήσουν τις συσκέψεις μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα