Βενιζέλος για τα εσωκομματικά: «Σιγά τα αίματα… Κρατήστε μικρό φιαλίδιο»!

«Όταν σφάζεις κάποιον, για να βγάλει αίμα, πρέπει να έχει» σχολίασε… σιβυλλικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Για τις εσωκομματικές εξελίξεις απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια άτυπης συνάντησής του με δημοσιογράφους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ποια εσωκομματικά; Σιγά τα αίματα. Κρατήστε μικρό φιαλίδιο. Όταν σφάζεις

κάποιον, για να βγάλει αίμα, πρέπει να έχει».

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων και έκανε λόγο για «ανανέωση της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με τους ιδιοκτήτες ταξί».

«Αξιοποιώ την ευκαιρία αυτή, για να ανανεώσουμε τη σχέση μας, καθώς είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα με συγκεκριμένες επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν δύο συγκεκριμένα θέματα:

- Η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ, σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος, για να αντιμετωπιστούν τα θέματα της εξειδίκευσης της έδρας και των χώρων αναμονής των ταξί, ιδίως κοντά σε σταθμούς του μετρό ή άλλων αστικών ή υπεραστικών μέσων μαζικής μεταφοράς.

- Το ζήτημα της αντιμετώπισης των ιδιοκτητών ταξί ως επαγγελματιών που πρέπει να εντάσσονται στα διάφορα προγράμματα ενίσχυσης των μικρών επιχειρήσεων -και ιδίως των ατομικών επιχειρήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα