10 σημάδια πως σε φλερτάρει και εσύ κοιμάσαι!

Διαβάζεις τα άρθρα μας για τεχνικές στο φλερτ, για το πώς πρέπει να φέρεσαι, για τα πράγματα που ξεχωρίζει επάνω σου, αλλά μερικές φορές είσαι τόσο στον κόσμο σου, που δεν καταλαβαίνεις πως η απέναντι κουκλάρα κάτι θέλει από εσένα και προσπαθεί να σου το πει. Εσύ όμως κοιμάσαι! Διάβασε 10 σημάδια πως σε φλερτάρει, μήπως και ξυπνήσεις!

10. Σου χαμογελάει

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σε κοιτάει μια γυναίκα και να σου χαμογελάει, μέσα σε ένα μπαρ! Εκτός κι αν πήγες τουαλέτα και από το παπούτσι σου ξεκινάει ένα χαρτί τουαλέτας

που καταλήγει στο WC. Αν μία γυναίκα σου χαμογελάει, κάτι θέλει να σου πει! Ανταπέδωσε το χαμόγελο και προσέγγισε για να μάθεις τι θέλει, πάντα με ευγένεια αλλά και σιγουριά. Τσέκαρε και το παπούτσι για εκείνο το χαρτί τουαλέτας, καλού – κακού!

9. Εφαρμόζει την… «τεχνική καρχαρία»

Έχεις δει πως ο καρχαρίας κάνεις συνεχώς κύκλους γύρω από το επίδοξο φαγητό του, μέχρι να σιγουρευτεί και να κάνει την «επίθεσή» του; Αν τη βλέπεις συνεχώς μπροστά σου, χωρίς κάποιο προφανή λόγο, τότε είναι προφανές πως θέλει να σε… «φάει», μόνο που εκείνη δεν πρόκειται να σου επιτεθεί. Θέλει την προσοχή σου, αρχικά, και πολλά παραπάνω στη συνέχεια. Προσέγγισε, μην κοιτάς σαν χάνος με το στόμα ανοιχτό! Ρούφηγμα κοιλιάς, χαμόγελο, σιγουριά, όρμα!

8. «Έχει μεγάλο ταλέντο στα χείλη»

Τα χείλη μιας γυναίκας είναι από τα πιο δυνατά της όπλα στη μάχη της αποπλάνησης ενός άνδρα. Άσε που είναι και μια ευθεία παραπομπή στο αιδοίο της. Όταν, λοιπόν, τα απασχολεί συνεχώς, επιδεικτικά μπροστά σου, σημαίνει πως θέλει να σου στείλει κάποια μηνύματα. Αν συνεχώς ανανεώνει το λιπ γκλος μπροστά σου, ρωτώντας κιόλας αν είναι ok, τότε σου λέει «προχώρα»! Αν παίζει με το καλαμάκι του ποτού της ή τοποθετεί συχνά τα δάκτυλά της στην περιοχή των χειλιών της… κάνε κάτι επιτέλους!

7. Γίνεται μοναχικό… θήραμα

Μια γυναίκα ξέρει πολύ καλά πως οι φίλοι της αποτελούν ένα πρώτο ανάχωμα σε ενδεχόμενη επίθεσή σου! Για να σου δώσουν χώρο να παίξεις, κάνουν κάποιες κινήσεις που την καθιστούν «ξένο σώμα» για την παρέα της. Είτε κάνει ένα βήμα πίσω και απλά… παρατηρεί, είτε γυρίζει εντελώς την πλάτη της και χαζεύει ένα αντικείμενο που μπορεί να υπάρχει στο χώρο. Αν είχε προηγηθεί «παιχνίδι βλεμμάτων» πριν, κάθε λεπτό που περνάει και παραμένεις καρφωμένος στη θέση σου, σε καθιστά… «χασογκόλη»!

6. Αντιγράφει τις κινήσεις σου

Για κάποιο λόγο, ανεξήγητο προς το παρόν, όταν ένας άνθρωπος ενδιαφέρεται για κάποιον άλλον συνηθίζει να μιμείται κάποιες από τις κινήσεις του. Αν για παράδειγμα κρατάει το ποτό της με τον τρόπο που το κρατάς εσύ ή κάθεται με την ίδια στάση που κάθεσαι, τότε κάτι καλό ψήνεται! Μην το αφήσεις να καεί!

5. Παίζει με τα μαλλιά της

Το παιχνίδισμα και μόνο, των μαλλιών μιας γυναίκας, μπορεί να γοητεύσει έναν άνδρα. Κουνώντας απλά το δάχτυλό της, ανάμεσα σε μια τούφα μαλλιά και χαμογελώντας, μοιάζει να είναι η γυναίκα των ονείρων σου. Μία απλή τούφα που θα πέσει μπροστά από τα μάτια της, μπορεί να σε κάν

Keywords
Αναζητήσεις
πωσ να ριξεισ μια παντρεμενη, πως να γαμησω μια παντρεμενη
Τυχαία Θέματα