40χρονος παρενοχλούσε 13χρονη μέσω Facebook – Ήταν οικογενειακός φίλος!

18:21 3/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, μετά την καταγγελία ενός 13χρονου κοριτσιού, πως δεχόταν σεξουαλικά μηνύματα στο Facebook, από 40χρονο, ο οποίος, τελικά, συνελήφθη.

Το γεγονός εκείνο, μάλιστα, που προκαλεί μεγαλύτερη οργή, είναι πως ο συγκεκριμένος άντρας ήταν οικογενειακός φίλος και αυτός ήταν ο λόγος που το μικρό κορίτσι τον είχε «φίλο» στο συγκεκριμένο

μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Αρχικά, η επικοινωνία των δύο κυμάνθηκε σε φυσιολογικά επίπεδα, όμως, τα πράγματα δεν άργησαν να «ξεφύγουν», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα LamiaStar.

Η μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, αντιλήφθηκε εγκαίρως τους σκοπούς του, αλλά φοβήθηκε να αποκαλύψει την αλήθεια, ενώ ο 40χρονος της ζητούσε επίμονα να μην μιλήσει. Λόγω της πίεσης που δεχόταν, ζήτησε από τους γονείς της να δει κάποιον ψυχολόγο, όπως και έγινε. Έτσι, το κορίτσι είπε όλη την αλήθεια στον γιατρό, και η κατάθεση στην αστυνομία έφερε την άμεση σύλληψή του.

Η υπόθεση βρίσκεται σε προανακριτική φάση, ενώ ο άντρας είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται καθημερινά στο τμήμα. Παράλληλα, μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή της 13χρονης, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος βρήκε και έχει στα χέρια της όλη την επικοινωνία ανάμεσα στα δύο άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα