Bενιζέλος κατά Τσίπρα: Είστε κόμμα της συγκυρίας, όχημα διαμαρτυρίας

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή μετά την ομιλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρα. «Η πράξη του συκοφάντη είναι άτιμη, ελάτε να δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος

απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως η πρόταση δυσπιστίας αποτελεί πράξη καθαρής ομολογίας του πολιτικού αδιεξοδου για τον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η κυβέρνηση και η χώρα μάχονται σε μία δύσκολη διαπραγμάτευση.«Πρόκειται για πράξη εθνικής ανευθυνότητας» συμπλήρωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«O ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει την ταύτισή του με τους ΑΝΕΛ, μιλά για όσμωση με τη Χρυσή Αυγή» είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προς την Ολομέλεια, τονίζοντας τις προσπάθειες του κόμματος αλλά και της χώρας τα τρία τελευταία χρόνια να αντεπεξέλθει στην ύφεση υπενθυμίζοντας πως παράλληλα πρέπει να αντιμετωπίσουν μια συντηρητική Ευρώπη. «Το μεγάλο στοίχημα για τη χώρα είναι η έξοδος από το μνημόνιο, η επιστροφή στην κανονικότητα», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μεταξύ άλλων έσπευσε να εγκαλέσει το αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συκοφαντία, επικαλούμενος μάλιστα τις διατάξεις περί ποινικού δικαίου που θέλουν τους συκοφάντες να διώκονται ποινικά. Έντονη αναμένεται η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα