Αμφιβολίες για τον ξυλοδαρμό των Γερμανών- Δεν έχει γίνει καμία καταγγελία μέχρι στιγμής

Αμφιβολίες υπάρχουν για το αν όντως συνέβη το περιστατικό ξυλοδαρμού Γερμανών τουριστών από Κρητικούς, καθώς, όπως ανέφερε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης σε σχετική ανακοίνωση, δεν έχει λάβει στα χέρια της καμία μήνυση ή καταγγελία.

Τα δημοσιεύματα του κρητικού τύπου ανέφεραν ότι μια παρέα Γερμανών τουριστών δέχθηκε επίθεση από μια παρέα Κρητικών δίχως να υπάρχει λόγος, δημιουργώντας σάλο στο νησί, το οποίο αυτήν την περίοδο δέχεται καθημερινά χιλιάδες τουριστών. Σύμφωνα με τα εν λόγω

δημοσιεύματα, η παρέα των Γερμανών έκανε βόλτα, όταν κάποια στιγμή προσεγγίστηκε από τρεις μαυροντυμένους Κρητικούς. Όταν οι τελευταίοι συνειδητοποίησαν πως πρόκειται για Γερμανούς, τους ξυλοκόπησαν βίαια, χωρίς όμως να προκληθεί έστω η παραμικρή λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Παράλληλα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τα τραύματα που προκλήθηκαν στους τρεις τουρίστες. Οι δύο από αυτούς δέχτηκαν βίαια χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε ιδιωτική κλινική που βρισκόταν εκεί κοντά, ενώ ο τρίτος, επειδή είχε ήδη χτυπημένο πόδι και κρατούσε πατερίτσες, γλίτωσε μόνο με μία... δυνατή σπρωξιά που τον έριξε με δύναμη στο έδαφος.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι τρεις μαυροντυμένοι Κρητικοί, κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού μιλούσαν άσχημα για την Άνγκελα Μέρκελ και τη Γερμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα