Απαγόρευση διαδηλώσεων: Οργή στο twitter!

Χαμός στο διαδίκτυο από τα tweets για την απόφαση της ΓΑΔΑ να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις στους δρόμους και τα στενά από τα οποία θα περάσει αύριο η Άνγκελα Μέρκελ.

Ιδού μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

@Krodinos: Στις δημοκρατίες δεν μπορούν ν’ απαγορευτούν διαδηλώσεις με απόφαση του …αστυνομικού διευθυντή. Ας το μαζέψουν πριν θερίσουν θύελλες….

@vangelisman: Ερχονται οι γερμανοί – Απογορεύονται οι συγκεντρώσεις! | ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 2012

@lympouridis: Απαγορεύτηκαν, λέει, αύριο οι συγκεντρώσεις. Ε καλά, στην Ελλάδα είναι σε ισχύ και νόμος που απαγορεύει το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους.

@stefivos: Μήπως έφτιαξε κανείς κάνα χάρτη για να φαίνεται πού απαγορεύονται οι διαδηλώσεις αύριο;

‏@The_Stranger_gr: Παιδιά, αύριο έχει 9 ο μήνας, άρα μέσα στον δακτύλιο επιτρέπονται οι διαδηλώσεις μόνο σε όσους έχουν μονό αριθμό ποδιών.

@vgaloupis: Αν, δηλαδή, ο κόσμος γράψει την ανακοίνωση για απαγόρευση διαδηλώσεων, τι περισσότερο θα πάθει από τις προηγούμενες διαδηλώσεις με το ξύλο;

@gougouskidis: Μ αρέσει η κλιμάκωση. Η ΝΔ λέει απαγορεύω! Σωματεία και ΠΑΜΕ θα κάνουν συγκεντρώσεις. Το πολύ πολύ να γίνει καμιά επανάσταση (λέμε και καμιά…)

@rebel_duck: Δεν ξέρω τι λέτε για Αθήνα αλλά εμείς στην Σαλονίκη έχουμε δημοκρατία, καμία απαγόρευση και 3 συγκεντρώσεις!

@kkokkinakis: Σε απαγόρευση συγκεντρώσεων πέφτει περισσότερο ξύλο;;; Πως θα απαγορεύσουν τις συγκεντρώσεις; Ποια η διαφορά με την μη απαγόρευση;

@Spinalongarecs: Πρόβλημα δημοκρατίας θα είχαμε αν είχανε απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις σε ΟΛΗ την Αθήνα. Άρα τώρα δεν έχουμε πρόβλημα.

@sVathis: Αν η αστυνομία ήταν μια στοιχειωδώς σύγχρονη υπηρεσία θα είχε φτιάξει ένα Google Map με τους δρόμους που απαγορεύονται οι διαδηλώσεις.

@StMytilineos: Χούντα! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ τις διαδηλώσεις! ΛΑΕ, μην σκύβεις το κεφάλι! ΟΛΟΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ! Ζήτω η Δημοκρατία!

@Nikosmoraitis: Απαγορεύτηκαν οι διαδηλώσεις για αύριο! Καθεστώς Τσαουσέσκου ή Φράνκο. Διαλέξτε.

@RevoWar: Για να λέμε κάποιες αλήθειες, οι διαδηλώσεις κατά της Μέρκελ βολεύουν τους Έλληνες πολιτικούς μιας και ενισχύουν το αίσθημα ότι φταίνε άλλοι

@goranitis: Τη Μέρκελ δεν θα την ενοχλήσουν οι διαδηλώσεις, αλλά τα μαγιό που στεγνώνουν ακόμη στα μπαλκόνια.

@GregMelas: Οκ, απαγορεύτηκαν οι δημόσιες συγκεντρώσεις. Επειδή όμως, εγώ είμαι πολύ κοινωνικός,θα κατέβω με 4-5 χιλιάδες φίλους μου για καφέ στο κέντρο!

@MrTheoK: Απαγόρευσαν συγκεντρώσεις ενόψει Μέρκελ. Και το ’41 που είχαν ξαναέρθει οι Γερμανοί, πάλι κλεισμένοι στα σπίτια μας τους είχαμε υποδεχτεί.

@doltsevito: Στη θέση των κομμάτων της αριστεράς θα έβγαζα ανακοίνωση για συγκεντρώσεις σε 100 πλατείες στο ΛΑ να τρέχουν και να μη φτάνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα