Από την Γκρέις Κέλι στον Πολ Γουόκερ: Τροχαία δυστυχήματα επωνύμων

Με αφορμή το τροχαίο ατύχημα της Τζένιφερ Λόπεζ, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όπου μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η Λατίνα ντίβα, μαζί με τα δίδυμα παιδιά της και μία φίλη της, συγκεντρώσαμε τα τροχαία δυστυχήματα επωνύμων και βασιλικών που έμειναν στην ιστορία.

Επιμέλεια: Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Σεπτέμβριος του 1982. Η Γκρέις Κέλι μαζί με την κόρη της, Στέφανι, επέστρεφαν στο Μονακό. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, η ηθοποιός και πριγκίπισσα του Μονακό παθαίνει εγκεφαλικό, χάνει τις αισθήσεις της και

το Rover P6 πέφτει στον γκρεμό. Η Γκρέις Κέλι ανασύρεται ζωντανή με πολλά τραύματα ενώ ήταν σε κωματώδη κατάσταση. Η κόρη της είχε μερικές μελανιές και έσπασε ο λαιμός της. Μια μέρα μετά, η Γκρέις σε ηλικία 52 ετών έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία της έγινε 5 μέρες μετά το τροχαίο με 400 παρευρισκόμενους- μέλη βασιλικών οικογενειών και συνάδελφους της.

Ένας από τους ωραιότερους Αμερικανούς ηθοποιούς, που ταξίδεψε νωρίς για τη γειτονιά των αγγέλων, ήταν ο Πόλ Γουόκερ. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός από τις ταινίες «Varsity Blues», «The Fast and the Furious», στις 30 Νοεμβρίου του 2013, παρευρέθη σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και στη συνέχεια μπήκε σε μία πόρσε. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν σε ένα στύλο και αμέσως μετά σε ένα δέντρο και το αμάξι να τυλιχθεί στις φλόγες. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ και θλίψη παγκοσμίως.

Ένας από τους πιο αιφνίδιους θανάτους ήταν και αυτός του Ράιαν Νταν. Ο ένας εκ των Jackass, το βράδυ της 20ης Ιουνίου του 2013, και μετά από έξοδο με φίλους, επέστρεφε στο σπίτι του που βρισκόταν στην Πενσυλβάνια. Κάπου στις 2.30 ο τηλεστάρ έχασε τον έλεγχο από την 100.000 δολαρίων αξίας πόσρε και βγήκε από τον δρόμο ενώ στη συνέχεια το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. Μαζί του ήταν άλλος ένας συνεπιβάτης ο οποίος και αυτός βρήκε τραγικό θάνατο. Η αναγνώριση της σωρού του Νταν ήταν αρκετά δύσκολη και έγινε από τα τατουάζ του. Τραγική ειρωνεία; Λίγες ώρες πριν είχε αναρτήσει στο Twitter μια φωτογραφία με την παρέα του όπου έπιναν.

Ένα από τα τροχαία δυστυχήματα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη πολλών, ήταν και αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τελευταία μέρα του καλοκαιριού, το 1997. Η πριγκίπισσα μαζί με τον σύντροφό της, Ντόντι Αλ Φαγιέντ, έναν σωματοφύλακά και τον σοφέρ φεύγουν από το ξενοδοχείο «Ritz» με μια μερσεντές, για να αποφύγουν τους παπαράτσι. Την ώρα που το αυτοκίνητο μπαίνει στο τούνελ «Pont de l'Alma» ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει με ταχύτητα 105 χιλιόμετρα την ώρα στον πυλώνα της σήραγγας. Οι φωτογράφοι πάγωσαν και έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ήταν όμως πολύ αργά.

Μόλις στα 24 του και με δύο ταινίες στο ενεργητικό του, ο Τζέιμς Ντιν, οδηγώντας την αγαπημένη του πόρσε πέθανε ακαριαία σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Τζέιμς κατευθυνόταν προς την Καλιφόρνια ωστόσο καθώς κινούνταν στην περιοχή Cholame συγκρούστηκε μετωπικά με οδηγό άλλου οχήματος που μόλις μπήκε στον αυτοκινητόδρομο. Ο Τζέιμς πέθανε στο σημείο του δυστυχήματος έχοντας σχεδόν αποκεφαλιστεί ενώ ο συνεπιβάτης του τη «γλίτωσε» με ένα σπασμένο πόδι. Το ημερολόγιο έδειχνε 30 Σεπτεμβρίου 1955.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Πριγκίπισσα Νταϊάνα Γκρέις Κέλι Τζέιμς Ντιν Ράιαν Νταν Πόλ Γουόκερ

The post Από την Γκρέις Κέλι στον Πολ Γουόκερ: Τροχαία δυστυχήματα επωνύμων appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα