Δεν κάνει κρύο για τη Μπαρ Ραφαέλι!

Το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ για το σέξι μοντέλο που ακόμα κυκλοφορεί με το μπικινάκι της και χτίζει παλάτια στην άμμο. Κανονικά, με κουβαδάκι και φτυαράκι…

«Life is a beach» γράφει το λαμπερό κορίτσι των catwalks στο twitter του και ξεσηκώνει τους απανταχού θαυμαστές του ωραίου με τις σέξι φωτογραφίες που αναρτά από τις παραλίες και τα γιοτ.

Κι απολαμβάνει τόσο πολύ την ζωή

της η 27χρονη Μπαρ Ραφαέλι που βρίσκει κουράγιο και διάθεση να γυρίσει στα παιδικά της χρόνια, να αρπάξει ένα κουβαδάκι και να αρχίσει να φτιάχνει παλάτια στην άμμο. Ακόμα και τα πιτσιρίκια της παρέας είχαν μείνει έκπληκτα απέναντι στην «μεγάλη» Μπαρ που τους έπαιρνε τις τσουγκράνες και τα φτυαράκια για να ολοκληρώσει τους πύργους της! 

Η καλλονή από το Ισραήλ είναι διπλά χαρούμενη κι ενθουσιασμένη γιατί αυτή τη φορά δεν χαίρεται τον ήλιο σε κάποιο θέρετρο του ατλαντικού αλλά στην πατρίδα της, με συγγενείς και φίλους.

Χωρίς ίχνος μέικ απ, με ένα μπικίνι που αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της και τα μάτια της να λάμπουν από ευτυχία, το πρώην κορίτσι του Λεονάρντο Nτι Κάπριο διασκεδάζει τη ζωή της ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, το Ισραήλ και τις λαμπερές μητροπόλεις της μόδας ενώ πού και πού… λαχταράει συζύγους και φιλενάδες μιας ολόκληρης ποδοσφαιρικής ομάδας! Όταν πέρασε από τη Βαρκελώνη για δουλειές αναστάτωσε από την Σακίρα (κυκλοφόρησαν φήμες για κρυφά ραντεβού της με τον Πικέ) μέχρι το μοντέλο που βγαίνει με τον Σεσκ Φαμπρέγκας και την Βίγκας που βγαίνει με τον Τιάγκο! Όλη η Μπαρτσελώνα στα πόδια της…

Κι επειδή η Ραφαέλι αγαπάει τον ήλιο και τη θάλασσα… έχει περάσει φέτος και από τις παραλίες της Μυκόνου!

Keywords
Τυχαία Θέματα