Δραματική τροπή στην υπόθεση με το τρόλει στο Περιστέρι- Υποψίες ότι ο ελεγκτής έσπρωξε τον 18χρονο

Nέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την τραγωδία που συνέβη σε τρόλεϊ στο Περιστέρι όταν 18χρονος νεαρός έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων.

Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζάππειο-Αγιος Ιερόθεος» από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το

εισιτήριο. Ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα καθώς δεν είχε να του δώσει τα χρήματα για το πρόστιμο.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τότε ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή.

Δυστυχώς - για τον νεαρό που έχασε τη ζωή του αλλά και για την οικογένειά του - το δράμα δεν σταματά εδώ, αφού φαίνεται να υπάρχουν μαρτυρίες που δηλώνουν πως ο νεαρός συνεπλάκη με τον ελεγκτή και εκείνος έσπρωξε τον άτυχο νέο έξω από το όχημα, ώστε να μεταβουν στο αστυνομικό τμήμα.

Το βέβαιο μέχρι τώρα είναι πως ο οδηγός του οχήματος αλλά φυσικά και ο ελεγκτής συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθούν επιβάτες του τρόλεϊ για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 18χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα