Η αγάπη σου δεν μένει πια εδώ

Κάπως έτσι -στο πιο Αμερικάνικο βέβαια- πιστεύω πως θα άφηνε την υπογραφή της η Carrie Bradshaw, όταν θα πούλαγε το σπίτι-σύμβολο στο Manhattan, το οποίο πλέον έχει νέο ιδιοκτήτη.

Εντάξει, θα ήταν και πολύ ευτυχισμένη έχοντας στον τραπεζικό της λογαριασμό τα 9,6 εκατομμύρια δολάρια που χάρισε απλόχερα το deal στους πραγματικούς ιδιοκτήτες του κτηρίου και όχι στον χαρακτήρα- ορόσημο για την γυναικεία φιλοσοφία.

Το σπίτι της Perry Street με τον αριθμό 64 στο West Village

του Manhattan διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και έξι τζάκια, ενώ όπως αναφέρει το σχετικό listing του μεσιτικού που ανέλαβε η αγοραπωλησία περιμένει «να ξαναβρεί το χαμένο του μεγαλείο».

Αν κάποιος παρατηρήσει περισσότερο τα facilities του συγκεκριμένου σπιτιού, μπορεί άνετα να καταλήξει στο συμπέρασμα πως τελικά το συγκεκριμένο σπίτι θυμίζει περισσότερο το παλάτι που έφτιαξε ο Mr. Big για να στεγαστεί ο έγγαμος βίος του με την λατρεμένη του Carrie, παρά με το σπίτι που η ίδια έζησε όλα τα χρόνια της μέχρι να ντυθεί νυφούλα.

Τώρα αν εσύ ακόμα μένεις σε ένα studio 20 τετραγωνικών στα Εξάρχεια και δεν έχεις Mr.Big να σου φτιάξει ένα μικρό βασίλειο για ρούχα και παπούτσια, μπορείς άνετα να ονειρευτείς πως θα ήταν η ζωή σου αν ήσουν η Carrie. Η Ελλάδα μόνο αυτό σου επιτρέπει, excuse me.

Διαβάστε ακόμα:

* Καμπίνα 5 αστέρων!

* Ένα σπίτι σκέτο όνειρο

* Ένα μουσείο για τη Ferrari

Keywords
Τυχαία Θέματα