Η Πίπα και τα προτερήματά της…

Η Πίπα Μίντλετον, αδερφή της πριγκίπισσας της Μεγάλης Βρετανίας, Κέιτ,  φαίνεται πως δεν τρέφει αυταπάτες. Ξέρει το πως και το γιατί έγινε παγκοσμίως γνωστή σε μία μόλις ημέρα, από ένα και μόνο πλάνο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «You» δηλώνει χωρίς ίχνος κόμπλεξ: «Είναι ελαφρώς σοκαριστικό να γίνεσαι παγκοσμίως γνωστή πριν κλείσεις τα 30 εξαιτίας της αδελφής σου, του γαμπρού σου και του πισινού σου… Κάποια στιγμή ελπίζω να καταλάβω γιατί μου συνέβη όλο αυτό. Για την ώρα εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες που μου παρουσιάζονται. Η σημαντικότερη εκ των οποίων ήταν η δυνατότητα να δημοσιεύσω αυτό το βιβλίο».

Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή το βιβλίο που έγραψε «Celebrate: A Year Of British Festivities For Families And Friends» και περιγράφει –τι άλλο;- πως μπορείς να οργανώσεις ένα καλό πάρτι. Μάλιστα, για το πρώτο της… συγγραφικό πόνημα, η αδερφή της πριγκίπισσας Κέιτ ενίσχυσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της με το ποσό των 400.000 λιρών.

Η 29χρονη Πίπα έγινε παγκοσμίως γνωστή και αναγνωρίσιμη όταν στον πριγκιπικό γάμο φόρεσε ένα πολύ στενό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε την καμπυλότητα των γλουτών της. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των παγκοσμίων μίντια, πάνω της και… πίσω της!

Keywords
Τυχαία Θέματα