Η “συμμορία” με τις Rolls

Εντάξει, μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Για τους celebrities του Λος Άνζτελες μιλάμε.

Από τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο

Όχι δεν είναι συμμορίες με την κλασσική έννοια της “συμμορίας” που ξέρεις και βλέπεις στις ειδήσεις των 8. Ok, η αλήθεια είναι ότι τους βλέπεις στις ειδήσεις, γιατί όλο και κάτι θα κάνουν οι Lady Gaga, Ντέιβιντ Μπέκαμ και οι υπόλοιποι celebrities

– celebrities που χωρίς να το θέλουν έχουν δημιουργήσει την δικιά τους “συμμορία”. Ας είναι καλά το κόλλημά τους με τις Rolls Royce. Δες τις φωτό και θα καταλάβεις…

1. Μπροστά οι μπράβοι, ο  Γκάϊ Ρίτσι στο πίσω κάθισμα της Phantom. Έτσι λέγεται το μοντέλο. Μερικά αυτοκίνητα είναι πιο ευχάριστο να κάθεσαι πίσω. Η Rolls είναι ένα από αυτά.

2. Χαμός γύρω από το αυτοκίνητο της Κιμ Καρντάσιαν. Ξέρεις… αυτή με το μεγάλο πίσω ‘’διαφορικό’’. Αν βλέπεις δορυφορική τη χαζεύεις και στις οικογενειακές της χαζοϊστορίες. Σαχλαμάρα για να περνάει η ώρα. Για την περίσταση, η άσπρη Rolls είναι cool. Οι ζάντες όμως βλαχιά. Πολύ aftermarket.

3. Ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ οδηγεί την δικιά του convertible. Με σκουφάκι και στα παλιά του τα παπούτσια. Αυτό που λέμε elegant with a twist.

4. Η Ταμάρα Έκλεστον, η κόρη δηλαδή του ιδιοκτήτη των δικαιωμάτων της Formula 1, ‘’γάτου’’, πάμπλουτου και κακομούτσουνου Μπέρνι, στη Rolls κάποιου φίλου. Κανονικά αν έχεις τέτοιους φίλους τι να την κάνεις τη δικιά σου, τη Rolls εννοώ, αλλά η Ταμάρα με αφορμή το γάμο της απέκτησε και τη δικιά της Phantom. Σιγά μην την άφηνε.

5. Δύσκολο πράμα το γέλιο. Και ειδικά αν είσαι αυτός που κάνει τους άλλους να γελάνε. Αλλά αν το κάνεις καλά βγάζεις λεφτά. Ο Μίστερ Μπιν ή κατά κόσμον Ρόουαν Άτκινσον, βγαίνει από το προσωπικό του Ποτέμκιν. Είναι τρελός με τα αυτοκίνητα ο Μίστερ Μπιν, έχει κανονικό γκαράζ. Σοβαρός… Όπως συνήθως συμβαίνει στην πραγματική ζωή των κωμικών.

6. Η Lady Gaga που δεν είναι καθόλου γκά- γκα δείχνει να αγωνιά ενώ φτάνει κάπου. Που; Ξέρω γω; Στη Rolls ήμουνα;

7. Το σήμα της νίκης είναι ο πιο εύκολος, στα όρια του αφτιστικού τρόπος, για να δηλώσεις ότι όλα πάνε καλά έστω και αν γίνεται της κολάσεως. Ο bi-winner Τσάρλι Σιν το ξέρει καλά.

Διαβάστε ακόμα:
* Αγαπημένο μου ημερολόγιο

* Το ζωγραφιστό μουσείο της Porsche

Keywords
Τυχαία Θέματα