Η τηλεθέαση κάνει τη Μενεγάκη την σταθερότερη αξία της TV

Η μάχη της τηλεθέασης άρχισε για τα καλά στη μεσημεριανή ζώνη! Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της επίσημη για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, την περασμένη Δευτέρα, και ο πολυαναμενόμενος «αγώνας» με την Τατιάνα Στεφανίδου ξεκίνησε.

Η «Ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης με την εκπομπή «Ελένη» του Alpha

και η Τάτι του κοινού με το «Μία» του Star διασταύρωσαν τα ξίφη τους. Το αποτέλεσμα; Μόνο ισόπαλο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αφού η πρώτη έδειξε για μία ακόμα φορά το ότι δίκαια κατέχει τον τίτλο της βασίλισσας της μικρής οθόνης.

Ακριβώς στη 13.00, στη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας, έπεσε το σήμα για την πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη». Η παρουσιάστρια και η ομάδα της, στην οποία δεν έχει αλλάξει παρεμπιπτόντως τίποτα από την περσινή σεζόν, καλησπέρισε το κοινό της καλώντας το να περάσουν μαζί μία ακόμα χρονιά, γεμάτη κέφι και ζωντάνια. Κάλεσμα που, από όσο φάνηκε από τους πίνακες της Nielsen, οι τηλεθεατές το αποδέχθηκαν με χαρά. Η εκπομπή κατάφερε στο σύνολο να φτάσει το 22,7% και στο δυναμικό κοινό το ποσοστό του 32,3% αφήνοντας την παρουσιάστρια και τους ιθύνοντες του σταθμού άκρως ευχαριστημένους. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στις γυναίκες ηλικίας 15-24 τα μηχανάκια χτύπησαν κόκκινο με την τηλεθέαση να φτάνει στο 45,8% ενώ στις κυρίες 25-44 το τηλεβαρόμετρο έδειξε 38,1%.

Όσον αφορά στην Τατιάνα Στεφανίδου; Το «Μία», που έδωσε τη δική του πρεμιέρα πριν μία εβδομάδα, ξεκίνησε ακριβώς την ίδια ώρα. Η παρουσιάστρια με το νέο κόνσεπτ και τη φρέσκια ομάδα, παρά το ότι είναι φανερά ανανεωμένη και καλύτερη από την περσινή σεζόν, δεν κατάφερε να «χτυπήσει» την Ελένη Μενεγάκη. Η εκπομπή του σταθμού της Κηφισιάς απέσπασε το ποσοστό του 10,3% στο σύνολο και του 8,1% στο δυναμικό κοινό μένοντας «τηλεοπτικά» μίλια μακριά από τον Alpha. Πάντως, οι γυναίκες 45-64 αντάμειψαν την Τάτι τους με ποσοστό 16,7% δίνοντας έστω μία ανάσα στην νέα αυτή προσπάθεια.

The post Η τηλεθέαση κάνει τη Μενεγάκη την σταθερότερη αξία της TV appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα