Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους χωρισμού με τον Μαρκ Άντονι

Το νέο της βιβλίο «True Love», τελειοποίησε η Τζένιφερ Λόπεζ και για πρώτη φορά αποκαλύπτει τους λόγους που χώρισε με τον Μάρκ Άντονι, αλλά και ο κόμπος στο λαιμό που ένιωθε πριν τον χωρισμό, ενώ προς τα έξω η εικόνα της, έμοιαζε με αυτή της τέλειας ζωής μιας ποπ σταρ με την επιτυχημένη καριέρα και την ευτυχισμένη οικογένεια. Το περιοδικό People δημοσιεύει για πρώτη φορά αποσπάσματα από το

βιβλίο της με αλήθειες της λατίνας τραγουδίστριας που εκπλήσσουν!

Η Λόπεζ θέλησε να ανοίξει την καρδιά της, παραδεχόμενη πως ακόμα και μια σταρ μπορεί να χάσει την «ισορροπία» της όταν καταπιέζει τα πραγματικά της «θέλω». Και η κατάληξη είναι πάντα η ίδια: «Άλλα σκέφτεσαι, άλλα ζητάς και άλλα λες» δηλώνει σήμερα, τονίζοντας ότι νιώθει περήφανη που μπορεί να αγαπάει τον εαυτό της, με όλα του τα λάθη. Κι αυτή είναι η «αληθινή αγάπη».

Πόσο εύκολο είναι αυτό το δημόσιο «άνοιγμα ψυχής» για μια γυναίκα όπως η Lopez; «Καθόλου εύκολο. Πήγα κι ήρθα μπρος πίσω πολλές φορές» είπε πρόσφατα στη Λιζ ΜακΝέιλ, δημοσιογράφο του αμερικανικού People, σ’ ένα διάλειμμα των γυρισμάτων του American Idol, όπου συμμετέχει ως κριτής για τρίτη σεζόν. Και συνέχισε: «Αναρωτιόμουν πολύ έντονα: “Θέλω πράγματι να μιλήσω δημοσίως για όλα αυτά που θεωρούνται τόσο ιδιωτικά;”».

Μέσα από το βιβλίο της True Love εκμυστηρεύεται: «Όταν σε μια σχέση δεν σου συμπεριφέρονται με τον τρόπο που εσύ θέλεις να υπάρχεις, τότε βρίσκεις τη δύναμη να θέσεις τα όριά σου και να φύγεις». Κι ήταν η ίδια σκέψη που έκανε όταν αποφάσισε να χωρίσει από τον Marc Anthony, το 2011, με τον οποίο απέκτησε τα 6άχρονα σήμερα δίδυμα, Μαξ και Έμε. Σκέψη που της έδωσε την ώθηση να χωρίσει τον προηγούμενο Ιούνιο και από το χορογράφο Κάσπερ Σμαρτ, μένοντας (αυτή, η περιζήτητη από χιλιάδες άντρες) ξανά χωρίς σχέση, αλλά απολύτως συνειδητοποιημένη για το τι ακριβώς αναζητά στην προσωπική της ζωή. «Αν τα δικά μου είδωλα μου είχαν πει, όταν ήμουν νεότερη, “Ε, Τζένιφερ, για σκέψου πάνω σ’ αυτό”, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά» λέει.«Δεν είμαστε θύματα σε αυτή τη ζωή. Αυτό, λοιπόν, είναι το μήνυμα του βιβλίου μου».

Θυμάται ακριβώς τη στιγμή που αναθεώρησε τα πάντα. «Ήμουν σε μια έρημο έξω από το Λος Άντζελες, για φωτογράφιση. Ήταν Ιούλιος του 2011 και με τον Μarc είχαμε μόλις γιορτάσει την έβδομη επέτειο του γάμου μας. Το πιθανότερο που θα σκεφτόταν κάποιος που θα μας έβλεπε ήταν πως η ζωή μου ήταν περίφημη: Είχα ένα σύζυγο και δύο πανέμορφα παιδιά. Παράλληλα, ήμουν στο American Idol, ενώ το καινούριο μου single, “On the Floor”, είχε γίνει Νο1 στον πλανήτη! Αυτό που οι άνθρωποι δεν ήξεραν, όμως, ήταν ότι η ζωή μου δεν ήταν το “τέλειο” που έδειχνε. Η σχέση μου κατέρρεε και ένιωθα πανικόβλητη. Όταν κάθισα να με βάψουν, η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει και αισθάνθηκα ότι δεν μπορούσα να ανασάνω. Με κυρίευσε η ανησυχία. Τι μου συνέβαινε;» γράφει. Η συνέχεια προκάλεσε στην ίδια και στα κοντινά της πρόσωπα πανικό.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους χωρισμού με τον Μαρκ Άντονι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα