Κλειστές και σήμερα οι τράπεζες

Σε 24ωρη αποχή κατέρχονται οι δικηγόροι της Αθήνας, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε όλες τις Τράπεζες με νέα 24ωρη απεργία για σήμερα αποφάσισε

η ΟΤΟΕ, απαιτώντας την απόσυρση της τροπολογίας που προβλέπει την ένταξη των Ταμείων Υγείας των Τραπεζοϋπαλλήλων στον ΕΟΠΥΥ.

Παράλληλα, σε 24ωρη αποχή κατέρχονται οι δικηγόροι της Αθήνας, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Αντιπροσωπεία των δικηγόρων επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στη Βουλή.

Οι Αθηναίοι δικηγόροι ζητούν την άμεση απόσυρση των «κατάπτυστων», όπως τις χαρακτηρίζουν, διατάξεων που αφορούν τη μείωση της ευθύνης του Επικουρικού Κεφαλαίου ως προς την αποζημίωση θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων και την υπαγωγή των ασφαλισμένων του Ε.Τ.Α.Α. στον ΕΟΠΥΥ.

Τέλος, σειρά κινητοποιήσεων προτείνει στους καθηγητές το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) ενόψει της συζήτησης στη Βουλή των νέων μέτρων. Η ΟΛΜΕ αποφάσισε συγχρόνως τη διοργάνωση απογευματινού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια και στη συνέχεια πορεία στην πλατεία Συντάγματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα