Κοκαΐνη στη σουίτα του πρίγκιπα Χάρι!

Σε κατάσταση πανικού τα βρετανικά ανάκτορα για το δημοσίευμα που “τοποθετεί” ναρκωτικά στη προεδρική σουϊτα του Λας Βέγκας όπου ο πρίγκιπας χόρευε γυμνός με άγνωστες –γυμνές- Αμερικανίδες.

Χρήση κοκαΐνης γινόταν στο πολυτελές δωμάτιο του ξενοδοχείου από το οποίο διέρρευσαν οι φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι, αποκαλύπτει στο RadarOnline.com άνθρωπος που συμμετείχε στο πάρτι και… στο παλάτι σημαίνει συναγερμός.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ

της εξαιρετικά δημοφιλούς ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι υπάρχει και βίντεο από τα όσα συνέβησαν στη προεδρική σουίτα του Wynn Hotel κι αν βγει στη δημοσιότητα τότε θα προκληθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στη σύγχρονη ιστορία των βρετανικών ανακτόρων.

«Η κατάσταση έγινε αρκετά άγρια στη σουίτα του Χάρι εκείνο το βράδυ. Όλοι έπιναν και κάποιοι έκαναν χρήση ναρκωτικών. Ορισμένα άτομα σνίφαραν κοκαΐνη», δήλωσε ο μάρτυρας ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του. Οι πληροφορίες αυτές πάντως βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μόλις δύο μέρες μετά το δημοσίευμα εφημερίδας του Λας Βέγκας, Las Vegas Review-Journal, σύμφωνα με το οποίο «κάτι γιγαντιαίο για εκείνο το πάρτι δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα επειδή δεν δημοσιεύτηκαν όλες οι φωτογραφίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα