Κοροϊδεύανε τον Ρουπακιά όταν πήγε στην Χρυσή Αυγή- Τι αποκαλύπτει πρώην μέλος

Νέες συγκλονιστικές πτυχές της δράσης της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς άλλο ένα πρώην μέλος της οργάνωσης σπάει την ομερτά και λύνει την σιωπή του.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παρουσιάζεται στο Έθνος της Κυριακής, το πρώην μέλος του Πυρήνα της Οργάνωσης αναφέρει όλα όσα ξέρει για τον τρόπο που λειτουργεί, για την ιεραρχία για τον φόνο στο Κερατσίνι καθώς και για τον Ρουπακιά τον

οποίο χαρακτηρίζει ως έναν «χαμηλής νοημοσύνης άνθρωπο».

«Τον Ρουπακιά όταν πήγε στην Χρυσή Αυγή τον κοροϊδεύανε. Κάποιοι άνθρωποι που δεν είχαν προσωπικότητα και μπορούσαν να τους κάνουν τα χατίρια τους έβαλαν να παρουσιάζονται ως πρωτοπαλίκαρα και να εκτελούν εντολές. Όργανο ήταν ο Ρουπακιάς».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, πώς θα μπορούσε να φτάσει στον φόνο, το πρώην στέλεχος απαντά αφοπλιστικά «Πλύση εγκεφάλου» και συμπληρώνει πως «εκείνη την στιγμή δεν σκέφτεσαι τίποτα. Ίσως του έταξαν κάτι».

Στην δολοφονία πήγαν 30 άτομα με μαύρα ρούχα και κράνη και έκλεισαν τον δρόμο, αναφέρει στην αποκαλυπτική συνέντευξη ο δημοσιογράφος και ρωτά αν λειτουργεί έτσι το τάγμα. «Πάντα, ναι» αναφέρει χαρακτηριστικά το πρώην μέλος του πυρήνα προσθέτοντας ότι γίνεται για «επίδειξη». «Κι όταν πάνε 30 άτομα με τα «πόλεως» (Σ.σ. εννοεί τις ασπρόμαυρες στολές παραλλαγής) και κλείνουν τον δρόμο, ακόμα και αν δεν έπιαναν τον Ρουπακιά όλη η Νίκαια ήξερε ποιοι ήταν. Ήταν σαν να θέλουν να τον δείξουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα