Ο “αγώνας” του Αντώνη Νικοπολίδη

03:08 3/6/2012 - Πηγή: KoolNews

Υποσχόμενη πολλές αποκαλύψεις και συναρπαστικές ιστορίες, η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη με τίτλο «Ο αγώνας της ζωής μου» κυκλοφορεί και αναμένεται να συζητηθεί.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Ένα είναι σίγουρο, εάν ο Αντώνης Νικοπολίδης γράφει το ίδιο καλά (άντε και λίγο χειρότερα) με το πως αγωνιζόταν σαν τερματοφύλακας , τότε η αυτοβιογραφία του δεν θα αργήσει να γίνει best seller. Όπως και να έχει όμως,  ο πρώην πορτιέρο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού

και της Εθνικής Ελλάδας, αποφάσισε να γνωστοποιήσει τα άπαντα από την 24χρονη ποδοσφαιρική του καριέρα και όχι μόνο.

Απαντώντας σε ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα όλο αυτό τον καιρό, (όπως το περίφημο διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό, την απόφασή του να συνεχίσει στον «αιώνιο εχθρό»), αλλά και κοινοποιώντας το βίωμα από το καλοκαίρι του Euro 2004 έτσι όπως το έζησε εκείνος (μάλιστα είναι ο πρώτος από τους διεθνείς του Euro που επιλέγουν να γράψουν για το ποδοσφαιρικό θαύμα της Εθνικής Ελλάδας), το βιβλίο του μας προδιαθέτει για ένα πακτωλό ειδήσεων, έστω και ετεροχρονισμένα.

Με τιμή στα 16,90 ευρώ, «Ο αγώνας της ζωής μου» του Αντώνη Νικοπολίδη, θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου από τις εκδόσεις MV Publications (νέα εκδοτική εταιρία που θα επικεντρώνεται στις αθλητικές βιογραφίες).

Διαβάστε ακόμα:

* Shoot me [ένα τελευταίο κλικ] (vid)

* Το “καπνισμένο” βιβλίο του Snoop Dogg

* Ετοιμάζεται η βιογραφία της Amy Winehouse

Keywords
Τυχαία Θέματα