Το τέλειο “Spicy Bloody Mary”

02:58 3/6/2012 - Πηγή: KoolNews

Αν έχεις βαρεθεί τα προπαρασκευασμένα και άγευστα cocktails που κυκλοφορούν στην αγορά, φτιάξε το δικό σου “Spicy Bloody Mary” σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Εάν σε έχουν κουράσει τα μπουκάλια τύπου “Bloody Mary Mix” που πουλάνε οι κάβες και τα supermarket και θες ένα cocktail με πλούσιο σώμα και άρωμα που θα αναδεικνύει την πικάντικη νοστιμιά με το δροσιστικό κόκκινο ζωμό της ντομάτας, τότε κράτα χαρτί και μολύβι για το αυθεντικό “Spicy Bloody Mary”

που θα φτιάξεις με τα χεράκια σου. Α και ενημερωτικά, οι πότες λένε ότι το Bloody Mary είναι το καλύτερο πρωινό για να «ισιώσεις» μετά το hangover. Έτσι για την ιστορία.

Λοιπόν, για να το φτιάξεις θα χρειαστείς

Για τα ποτά:
28 μεζούρες ολόκληρης ή τεμαχισμένης ντομάτας

10 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού (περίπου 4-5 λεμόνια)

2-4 κουταλιές της σούπας horseradish σως

2 κουταλιές της σούπας χυμό lime

6 κουταλιές της σούπας Worcestershire sauce

2 κουταλιές της σούπας tabasco

1 κουταλιά του γλυκού σπόρους celery

1 κουταλιά του γλυκού θαλασσινό αλάτι

1 κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι

Για την γαρνιτούρα:
6 κόκκους πιπεριού Serrano

Cellery στικς

Λεμόνι

Λάιμ

Πώς να το φτιάξετε:
Ανακατέψτε όλα μαζί τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα απαλός χυλός, και βάλτε τα στην άκρη. Ψήστε τους σπόρους του πιπεριού Serrano (ολόκληρους) στο γκριλ ή καβουρντίστε τους στην εστία της κουζίνας μέχρι να πάρουν ομοιόμορφο χρώμα. Βάλτε από ένα σπόρο πιπεριού Serrano σε κάθε ποτήρι, το οποίο θα έχετε γεμίσει με πάγο, μιάμιση μεζούρα βότκα και 6 μεζούρες από το μίγμα σας. Γαρνίρετε με λεμόνι, λάιμ, ένα στικ cellery και τρεις ελιές. Πασπαλίστε το με μια δόση πιπεριού και σερβίρετέ το.

Διαβάστε ακόμα:

* Πως το πίνουν οι Avengers;

* Πώς να φτιάξεις το τέλειο σάντουιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα