Ο κόσμος του “Prometheus” (vid)

09:42 1/5/2012 - Πηγή: KoolNews

Το επίσημο trailer της επερχόμενης χολιγουντιανής υπερπαραγωγής του Ridley Scott κυκλοφόρησε και όλοι αναμένουν την νέα μονομαχία μεταξύ ανθρώπων και εξωγήινων τερατοειδών.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Θα μπορούσε, αλλά δεν είναι άλλη μία αμερικανοποιημένη έκδοση της ελληνικής μυθολογίας. Περισσότερο θα έλεγες ότι ο Ridley Scott έκανε ένα flashback 30 ετών

και παρουσιάζει το prequel του “Alien” -που οι φήμες ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα έχει άμεση σύνδεση το “Prometheus” με το κινηματογραφικό φαινόμενο των 70’s. Ο 74χρονος σκηνοθέτης αποφάσισε πάντως να αξιοποιήσει πλήρως τις τεχνολογικές δυνατότητες του 3D προσφέροντάς μας μία ταινία με πολύ εφέ, δράση και μπόλικη εξωγήινη πραγματικότητα.

Έχοντας πάντως στο cast του ονόματα, όπως αυτά των Noomi Rapace (“Το κορίτσι με το τατουάζ”, “Sherlock Holmes: A game of shadows”),  Michael Fassbender (“Shame”) και Charlize Theron (“Monster”), η ταινία αναμένεται ούτως ή άλλως να σπάσει τα ταμεία στο Αμερικάνικο Box Office. Η πρεμιέρα του “Prometheus” έχει ορισθεί για τις 7 Ιουνίου και αν δεν μπορείς να αναμένεις μέχρι τότε δες το trailer και πάρε μία πρώτη γεύση του τι σε περιμένει.

Διαβάστε ακόμα:

* Έτσι “γεννήθηκε” το Alien (vid)

* Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει

* Bruce VS Willis εν έτει 2042 (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα