Οι 4 Mεγαλύτεροι Mύθοι Στο Σεξ

12:46 3/6/2012 - Πηγή: KoolNews

Ξέχνα τα στερεότυπα που είχες μέχρι σήμερα για το σεξ. Επιστημονικές έρευνες φέρνουν στο φως την αλήθεια και εμείς σου παρουσιάζουμε τους 4 μεγαλύτερους μύθους του σεξ.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Είσαι άντρας και αναρωτιέσαι συχνά, αν ισχύουν τα κλισέ του τύπου «σκέφτομαι περισσότερο το σεξ από αυτή» ή «είναι πολύ πιο εύκολο να τελειώσουν οι άντρες από τις γυναίκες»; Ε, τότε το μόνο που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι ότι τα έχεις κρίνει λάθος τα πράγματα. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται νέες έρευνες του Πανεπιστημίου του Michigan, πάνω στα στερεότυπα του σεξ και αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν είναι τελικά, έτσι όπως φαίνεται.

Και επειδή εμείς ενδιαφερόμαστε για την αποδοτικότητά σου και την έγκυρη-έγκαιρη σεξουαλική ενημέρωσή σου, ορίστε οι 4 μεγαλύτεροι μύθοι για το σεξ-αλλά και πώς να χρησιμοποιήσεις την γνώση υπέρ σου.

1ος Μύθος : Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες με καυτά σώματα. Οι γυναίκες θέλουν τους άντρες με λεφτά και status

Πραγματικότητα : Οι γυναίκες επιλέγουν τους άντρες με υψηλό status, αλλά μόνο όταν σκέφτονται τον ιδανικό σύντροφο που θα ήθελαν να έχουν. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στις πραγματικές συνθήκες της καθημερινότητας, εκεί που η αξιολόγησή τους είναι τελείως διαφορετική όταν θα γνωρίσουν ένα άτομο.

Το πλάνο σου : Αφού το status δεν μετράει, μην ποντάρεις τόσο πολύ στο να την εντυπωσιάσεις στο πρώτο σας ραντεβού. Ας πούμε μην την πας απαραίτητα σε ένα ακριβό εστιατόριο. Προτίμησε κάτι ιδιαίτερο, ανατρεπτικό ή τελοσπάντων κάτι που θα της μείνει στο μυαλό.

2ος Μύθος : Οι γυναίκες έχουν λιγότερους ερωτικούς συντρόφους από ότι οι άντρες.

Πραγματικότητα :  Έχεις ακούσει πως, όταν ρωτάς μία γυναίκα με πόσους έχει πάει πάντα πρέπει να πολλαπλασιάζεις το νούμερο που θα σου πει με το 3; Αλλά και το ότι οι άντρες «φουσκώνουν» τα νούμερο των γυναικών με τις οποίες δηλώνουν ότι έχουν συνευρεθεί; Ε, έχει βάση τελικά. Σύμφωνα με τον ανιχνευτή ψεύδους, και τα δύο φύλλα λένε ψέματα εξαιτίας του φόβου που υπάρχει, μην τυχόν και στιγματιστούν κοινωνικά.

Το πλάνο σου : Άμα νιώθει ότι την κρίνουν για το πόσους έχει πάει, μην την κάνεις να νιώσει άσχημα που θα πάει με ακόμη έναν (εσένα εννοώ). Απέκτησε οικειότητα μαζί της, δείχνοντας πόσο cool είσαι με το θέμα, και αύξησέ της την οξυτοκίνη (την ορμόνη που εκκρίνεται δηλαδή με την εμπιστοσύνη). Θα έχεις πολύ περισσότερες ελπίδες μαζί της.

3ος Μύθος : Οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό πολύ πιο σπάνια από τους άντρες.

Πραγματικότητα : To 32% των γυναικών καταφέρνει να έρθει σε οργασμό από την πρώτη συνεύρεση. Το 49% έρχεται σε οργασμό το ίδιο συχνά, όταν επαναλαμβάνεται το σεξ με έναν άντρα αρκετές φορές και το 79% τελειώνει εξίσου, όταν υπάρχει μακροχρόνια σχέση. Ο λόγος είναι γιατί απλούστατα οι άντρες είναι πολύ πιο γενναιόδωροι όταν βρίσκονται σε σχέση, παρά όταν περιπλέκονται σε περιστασιακές συνευρέσεις. Και όχι γιατί έτσι είναι η φύση των δύο φύλλων.

Το πλάνο σου : Οπότε δώσε βάση στο να την ευχαριστήσεις. Ασχολήσου με την κλειτορίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews