Πέθανε ο πατέρας από το Άργος που πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του

Σήμερα τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Τζανείου νοσοκομείου, ο πατέρας -τέρας από το Άργος που στις 12 Αυγούστου το μεσημέρι πυροβόλησε στο κεφάλι την 17χρονη κόρη του στην Πλατεία Λαϊκής Αγοράς της πόλης.

Από την μοιραία εκείνη μέρα ο δράστης νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο του Πειραιά, αφού μετά την προσπάθεια να σκοτώσει το παιδί του πήγε σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε, ενώ το κορίτσι εξακολουθεί

να νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες όσων είδαν το έγκλημα ή ήταν στην περιοχή, ο 47χρονος επιχειρηματίας το μεσημέρι λίγο πριν πραγματοποιήσει την αποτρόπαια πράξη του έτρωγε με την άτυχη 17χρονη σε κατάστημα της πλατείας Λαϊκής Αγοράς στο Αργος. Η ανήλικη σηκώθηκε και προχώρησε προς το περίπτερο της περιοχής. Εκεί ήταν που ο δράστης την ακολούθησε και την πυροβόλησε με ένα πιστόλι, που είχε παράνομα, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.

Πολύ αρχότερα από την πράξη του αποκαλύφθηκε ένα σημείωμα στο σπίτι του 47χρονου με το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έριχνε τις ευθύνες ακόμη και για την πράξη του στην εν διαστάσει σύζυγό του, ενώ αναφέρει ότι πήρε την απόφαση να σκοτώσει την κόρη τους για να την εκδικηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα