Ρατσιστικό παραλήρημα από τη σύζυγο Μιχαλολιάκου!

Υπανθρώπους και τριτοκοσμικούς χαρακτήρισε μετανάστες και όσους «δεν έχουν φορέσει το τιμημένο χακί» η βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του αρχηγού της, Ελένη Ζαρούλια.

Η Χρυσή Αυγή έφερε το θέμα του εκλογικού δικαιώματος των ομογενών στη Βουλή με την κυρία Ζαρούλια να επιτίθεται κατά της κυβέρνησης για την καθυστέρηση

της επίμαχης ρύθμισης: «Είναι ντροπή να ελληνοποιείτε λαθρομετανάστες με τον κατάπτυστο νόμο Ραγκούση και να βγαίνουν δήμαρχοι με ψήφους λαθρομεταναστών οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, την Ελλάδα του Πλάτωνος και των φιλοσόφων. Εξισώνετε τους ομογενείς μετανάστες με τον κάθε λογής υπάνθρωπο που έχει εισβάλει στην πατρίδα μας, με τις κάθε λογής αρρώστιες που κουβαλάει. Αυτό είναι ένα αίσχος!».

Κατά την βουλευτή «στην εποχή της παγκοσμιοποίησης δεν είναι νοητό οι Έλληνες του εξωτερικού να μην έχουν αποφασιστικό ρόλο για τα τεκταινόμενα στη χώρα τους και να έχει ο κάθε Αλί, Χασάν, Αμπντούλ και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος τριτοκοσμικός, ο οποίος δεν έχει υπηρετήσει και δεν έχει φορέσει το τιμημένο χακί, ούτε έχει πληρώσει φόρους στο κράτος, για να αναφερθώ και στο ΑΕΠ που σας πονάει»!

Ο προεδρεύων κ. Ι. Δραγασάκης παρενέβη για να της πει: «Ονομάζετε ΄΄τρισάθλιους΄΄ συνανθρώπους, επειδή συμβαίνει να διαφωνείτε μαζί τους; Μιλήστε με πολιτικούς όρους αν θέλετε και με σεβασμό στον πανανθρώπινο πολιτισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα