Σε βουλευτές οδηγούν τα στοιχεία της έρευνας για την «εγκληματική δράση» της Χρυσής Αυγής

Σε «εγκληματική οργάνωση» παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, που διενεργεί έρευνα για το αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι η Χρυσή Αυγή, τα μέλη και οι υποστηρικτές της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του capital.gr, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο αντιεισαγγελέας έχει στα χέρια του στοιχεία τόσο της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου

και βουλευτών της Χρυσής Αυγής όσο και πλούσιο υλικό από τις νόμιμες συνακροάσεις που πραγματοποιεί ο κοριός της ΕΥΠ από τα οποία προκύπτουν τηλεφωνικές επαφές βουλευτών του πολιτικού κόμματος με πρόσωπα τα οποία φέρονται ως εμπλεκόμενα σε διάφορα χτυπήματα.

«Δεν σημαίνει ότι αν ένας βουλευτής μιλούσε με ένα άλλο πρόσωπο το επίμαχο διάστημα πως πρόκειται για εγκληματική συνεννόηση» σημείωνε δικαστική πηγή, επισημαίνοντας ότι αυτές οι συνομιλίες μπορεί να συνιστούν τυχαίο περιστατικό εκτός κι αν δεθούν και με άλλα στοιχεία τα οποία αναζητούνται.

Πάντως, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταθέσεις, δεν προκύπτει συμμετοχή στρατιωτικών, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο ανάμειξης εν ενεργείας αστυνομικών, επιχειρηματιών, αλλά και ανθρώπων που συνδέονται με τα κυκλώματα της νύχτας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα