Σκανδαλίδης σε Βενιζέλο: Φέρε το κείμενο της προγραμματικής- Δεν θα χαριστούμε στον Σαμαρά

08:23 4/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Να απαιτήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος το κείμενο της νέας προγραμματικής συμφωνίας ζήτησε ο Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την ενόχληση αρκετών -όπως έχει ήδη γράψει το KoolNews- γι’ αυτή την ολιγωρία.

«Με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν υπάρχει ακόμη γραπτό κείμενο για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας. Οφείλουμε σταθερά να το απαιτήσουμε, να το διαμορφώσουμε άμεσα

και να το επικυρώσουμε. Σε κάθε περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι συμμετέχοντας στη Κυβέρνηση να προχωρούμε βήμα βήμα και να κρίνουμε κάθε φορά τι ψηφίζουμε ή όχι» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε την εκτίμηση ότι ο Πρωθυπουργός επέλεξε τη ρήξη στο ζήτημα της ΕΡΤ «για να πάει σε εκλογές επειδή δε βγαίνει το πρόγραμμα και ανέκρουσε πρύμνα γιατί δε του βγήκε».

Μάλιστα, επέσεισε την προσοχή ότι «παρά το λάθος του Φώτη Κουβέλη δεν μπορούμε να παραβλέπουμε τη νοοτροπία του Α. Σαμαρά για επιμονή στη λειτουργία μονοκομματικής Κυβέρνησης» και πως «κατά συνέπεια δεν μπορούμε να μιλάμε για στρατηγική συμφωνία με τη ΝΔ ως τη μόνη προοπτική για τη χώρα».

Εξάλλου, όπως σημείωσε, «η ίδια στελέχωση της Κυβέρνησης, από τη πλευρά της ΝΔ, την εμφανίζει τρία κλικ δεξιότερα». Τέλος, ο κ. Σκανδαλίδης μίλησε για προσπάθεια απόλυτης παραχάραξης της ιστορίας, της διαδρομής και της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ και για «συνειδητή αμαύρωση της εικόνας του Ανδρέα Παπανδρέου» ζητώντας από την ηγεσία του κόμματος να μην την επιτρέψει: «Καμιά παράταξη που βουλιάζει στην αμνησία και την αμεριμνησία της δεν έχει μέλλον» τόνισε με έμφαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα