Στη γκαρνταρόμπα του James Bond (vid)

11:11 9/6/2012 - Πηγή: KoolNews

Η costume designer του νέου James Bond, Jany Temime μας εισάγει στον μοναδικό κόσμο του πράκτορα 007. Στον κόσμο του στυλ.

Κάθε ταινία του James Bond, είτε είναι καλή είτε όχι, σου εξασφαλίζει δύο πράγματα τα οποία δεν διακυβεύονται, ο κόσμος να χαλάσει. Στοιχεία δηλαδή, που έχουν ταυτιστεί με τον διασημότερο πράκτορα του παγκόσμιου σινεμά.

Το ένα είναι το εκάστοτε πανέμορφο κορίτσι του Bond που μας παρουσιάζεται σε κάθε νέα του ταινία και το άλλο φυσικά, είναι τα κοστούμια. Η επιτομή του στυλ του δηλαδή, όλες αυτές τις δεκαετίες.

Υπεύθυνη για την ένδυση του Daniel Graig στο «Skyfall» θα είναι η costume designer, Jany Temime(«Children of Men», «In Bruges» , «Harry Poter») η οποία μαζί με τον πασίγνωστο σχεδιαστή μόδας και filmmaker, Tom Ford (ο οποίος είχε δουλέψει και στο «Quantum of Solace») θα επιμεληθούν για τα «ατσαλάκωτα» και καλοραμμένα κοστούμια του 007.

Στο βίντεο που ακολουθεί δες την Jany Temime να μιλάει για τον πράκτορα που καθιέρωσε το «cool» στον κινηματογράφο και τις ενδυματικές επιλογές της στο επερχόμενο «Skyfall».

Διαβάστε ακόμα:

* Αυτός είναι ο “νέος” James Bond

* Η μάντρα του James Bond (vid)

* Τα κορίτσια του James Bond

Keywords
Τυχαία Θέματα