Συννεφιά με το καλημέρα ο Σεπτέμβριος – Αίθριος ο καιρός σε όλη την χώρα

10:54 1/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και σε ορεινά κυρίως τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, θα έχει σήμερα, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ο καιρός της χώρας. Μάλιστα τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και μετλα της δύση του ηλίου η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς, στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα

από 17 έως 29 , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 31 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 31 βαθμούς Κελσίου, ανώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη θα κυμανθούν από 22 έως 27 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ ενισχυόμενοι κατά τόπους στα νοτιοανατολικά πελάγη σε θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην Αττική θα έχουμε λίγες νεφώσεις για την Κυριακή, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα