Τα 10 πρόσωπα που ξεχωρίζουν στη Super League – Τα αστέρια, τα βαρόμετρα, η εμπειρία και το μέλλον!

Η μεγάλη ώρα -αν όχι του Γιάννη Βαλαώρα, αλλά των Σαβιόλα, Βάις, Τσόρι, Στοχ, Μπεργκ και των γνώριμων διεθνών μας, Αβραάμ, Σαλπιγγίδη, Κατσουράνη- που όλοι οι απανταχού Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν έφτασε!

Γράφει ο Γιώργος Κυριακόπουλος

Η Σούπερ Λιγκ φοράει τα καλά της και σε λιγότερο από τρία 24ωρα κάνει πρεμιέρα, με τους φίλαθλους από κάθε γωνιά της χώρας να είναι έτοιμοι να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα!

Μπορεί το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά να έχει αρκετές ιδιαιτερότητες, τόσο με την απουσία της ΑΕΚ,

ύστερα από τον υποβιβασμό της στην Γ’ Εθνική μετά από 89 χρόνια ιστορίας, όσο και την αποδυνάμωση του Παναθηναϊκού, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας του συλλόγου, ωστόσο δεν παύει -παρά τις γκρίνιες μας- να αποτελεί έναν θεσμό που προσελκύει τα βλέμματα. Κακά τα ψέματα, πρέπει να το παραδεχτούμε πως δεν μπορούμε να ζήσουμε εύκολα χωρίς την αγαπημένη μας ομάδα!

Να περάσουμε όμως σε αυτούς που διαμορφώνουν τα αποτελέσματα και κάνουν κάθε σύλλογο να ξεχωρίζει, τόσο με τη λάμψη τους, την εμπειρία τους, τις εκπληκτικές τους ενέργειες, όσο και με το πάθος, το χαρακτήρα και το ήθος που επιδεικνύουν στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές!

Ποιος δεν θυμάται τις αφίσες των κορυφαίων αστεριών της ομάδας του που κρεμούσε σαν «αρρωστάκι» στο δωμάτιό του, ή τα χιλιάδες αυτοκόλλητα με τους παίκτες της Α’ Εθνικής που αγόραζε από τα περίπτερα για να κολλήσει στο άλμπουμ της Panini!

Έτσι λοιπόν, με τον ίδιο τρόπο που μεγαλώσαμε εμείς, μεγαλώνουν και τα παιδιά μας… Έχοντας πρότυπα και είδωλα που μένουν χαραγμένα στη μνήμη και μπορούν να χαρίσουν –έστω και πρόσκαιρα- μοναδικές στιγμές χαράς στα πρόσωπα εκατομμυρίων φιλάθλων.

Ιδού λοιπόν ποιοι είναι οι σύγχρονοι πρωταγωνιστές της Σούπερ Λίγκ (άλλοτε Α’ Εθνικής) που θα ξεχωρίσουν με το ταλέντο, την μαχητικότητά, αλλά και την εμπειρία τους τη φετινή χρονιά…

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Χαβιέ Σαβιόλα - Ολυμπιακός

Δεν χωράει αμφιβολία ότι αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες που έχουν περάσει από την Ελλάδα και φυσικά από τον Ολυμπιακό. Ο Σαβιόλα θα κοσμεί για τα επόμενα δύο χρόνια με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι τερματοφύλακες φαίνεται πως δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο απέναντί του. Το «κουνελάκι», όπως είναι το παρατσούκλι του Αργεντινού επιθετικού, όχι λόγω των πεταχτών μπροστινών του δοντιών, αλλά λόγω της ταχύτητάς και της ικανότητάς του να εμφανίζεται στην κατάλληλη θέση την κατάλληλα στιγμή, ζει και αναπνέει για να σκοράρει και από ότι δείχνει δεν θ’ αργήσει να ανοίξει λογαριασμό στην Σούπερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα