Τέρμα τα πεζοδρόμια για τις ιερόδουλες – Έρχονται «Τα κουτιά του Σεξ»

Διακριτικότητα και ασφάλεια σε πελάτες και ιερόδουλες αποφάσισε να παράσχει ο Δήμαρχος Ζυρίχης στους πολίτες του. Τα παρκινγκ του σεξ εγκαινίασε χθες το καντόνι της Ζυρίχης προκειμένου να ανταποκριθεί στο αυξανόμενο φαινόμενο της πορνείας που έχει κατακλύσει τα πεζοδρόμια της πόλης προσφέροντας μια πρόσφατη λύση στέγασης.

Τα σημεία είναι προσβάσιμα μονάχα σε κατόχους αυτοκινήτου και μπορούν να βρίσκονται μονάχα ο οδηγός με τους επιβάτες του. Οι γυναίκες που εργάζονται στα «πάρκινγκ του σεξ» μπορούν να πατήσουν το κουμπί κινδύνου και να ζητήσουν άμεσα την επέμβαση της ασφάλειας.

Λίγα μέτρα από τα Κουτιά του έρωτα, βρίσκεται ένας ειδικός χώρος όπου οι ιερόδουλες μπορούν να ηρεμούν και να ξεκουράζονται, να κάνουν ντουζ ή να μιλούν με κοινωνικούς λειτουργούς.

Στόχος του νέου σχεδίου είναι ν’ αποτρέψει τις ιερόδουλες να κυκλοφορούν ημίγυμνες στους δρόμους της περιοχής. Τα πάρκινγκ θα είναι ανοιχτά από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 5 τα ξημερώματα. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παραμένουν κλειστά, ενώ θα υπάρχει συνεχής παρακολούθηση από κάμερες ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα