Τραυματίες και αγνοούμενοι στην Φλόριντα μετά από έκρηξη σε μονάδα προπανίου [βίντεο]

Ισχυρές εκρήξεις σε εγκαταστάσεις προπανίου στην Φλόριντα συγκλόνισαν χθες την πολιτεία, ενώ τουλάχιστον 10 φέρονται ως αγνοούμενοι. Μέχρι στιγμής, ο αριθμός των τραυματιών δεν είναι ακόμα γνωστός. Το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, ανέφερε ότι οι εκρήξεις στις δεξαμενές προπανίου στο Blue Rhino στο Ταβάρες της κομητείας Λέικ, άρχισαν μετά τις 11 το βράδυ (τοπική ώρα).
Ο δήμαρχος της πόλης δήλωσε στην Orlando

Sentinel ότι αγνοούνται οι 10 από τους 24 εργαζομένους στο εργοστάσιο ενώ το αμερικανικό CNN αναφέρθηκε σε 15 αγνοουμένους.
Ο Σερίφης της κομητείας, Γκάρι Μπόρντερς, δήλωσε ότι οι εκρήξεις έλαβαν χώρα μέσα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου οδηγώντας μάλιστα στην εκτίναξη και της ίδιας της οροφής του. Ο εκπρόσωπος του σερίφη τόνισε από την πλευρά του ότι την ώρα που σημειώθηκαν οι εκρήξεις στη μονάδα εργαζόταν το προσωπικό της νυχτερινής βάρδιας.
Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, όσοι κάτοικοι διέμεναν σε ακτίνα 1,6 χιλιομέτρων από το εργοστάσιο, εγκατέλειψαν της εστίες τους. Τα αίτια που προκάλεσαν το μπαράζ εκρήξεων παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα