Υπερκοριός: Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «αν βγει ο Μητσοτάκης, τη…γ@μ%σαμε»

09:21 7/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Ο Υπερκοριός μπορεί να έκανε ένα μικρό διάλειμμα και να σίγησε λόγω των εορταστικών ημερών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως είχε κλείσει τις κεραίες του. Τουναντίον!

Συνεπώς, μια από τις πολύ ωραίες, εορταστικές ιστορίες που έπιασε, έχει να κάνει με έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τις εκλογές της ΝΔ. Σας μπέρδεψα; Ωραία, γιατί αυτός ήταν

ο στόχος μου. Εκ πρώτης όψεως, τι σχέση μπορεί να έχει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τις εκλογές της ΝΔ; Φαινομενικά, καμία. Στην πράξη όμως, αλλιώς έχει η κατάσταση.

Σε έναν από τους γνωστούς εορταστικούς καφέδες λοιπόν ο εν λόγω βουλευτής ήταν λαλίστατος. Μου περιέγραφαν φίλοι, αυτήκοοι μαρτυρες το σκηνικό: ειδυλλιακή μέρα, ωραίος ήλιος με φόντο τη θάλασσα σε αυτή την όμορφη πόλη της Πελοποννήσου, η οποία είναι και…πρωθυπουργομάνα (από τους καινούργιους, όχι τους παλιούς) και πολλές, μεγάλες παρέες σε κεντρικό καφέ της παραλίας. Σε μια από αυτές και ο ήρωας της ιστορίας μας: βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αυτές τις μέρες κλείνει ένα χρόνο στη Βουλή αγόρευε μεγαλοφώνως. Ο εν λόγω βουλευτής, το όνομα του οποίου θα σας αφήσω να μαντέψετε, ήταν αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη…κοράκι. Το εν λόγω…κοράκι όμως, εσχάτως το έχει ρίξει στα τσουρέκια, αν και κάποιοι φρόντισαν πριν από μερικά χρόνια να κάνουν…εκρηκτική εμφάνιση κοντά στα τσουρέκια του, στην εν λόγω πόλη-πρωθυπουργομάνα.

Ο βουλευτής αγόρευε, όπως μου μετέφεραν οι πάντα έγκυρες πηγές μου, για διάφορα γεωστρατηγικά θέματα, για τα οποία θα πρέπει να απέκτησε γνώση μέσω ατομικής προσπάθειας, καθώς κανένα από τα επαγγέλματα που έχει ασκήσει δεν είχαν να κάνουν με τον…ΟΗΕ. Και, αφού άφησε τα γεωστρατηγικά, έπιασε τα πολιτικά και συγκεκριμένα τα εσωκομματικά της ΝΔ. Οπότε και ακούστηκε η μεγαλειώδης ατάκα: «Αν βγει ο Μητσοτάκης…τη γ@μ#σαμε». Την εν λόγω ατάκα επανέλαβε μπροστά σε καμιά πενηνταριά άτομα πέντε-έξι φορές και ισχυρίστηκε, δε, πως «με τον άλλον (σ.σ. τον Μεϊμαράκη), τα έχουμε βρει».

Τώρα, δεν ξέρω από πού πηγάζει αυτή η σιγουριά του, γιατί εμένα από συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη ουδόλως μου προκύπτει, τουναντίον μάλιστα, αλλά άμα το λέει…κοτζάμ γεωστρατηγικός αναλυτής, έτσι δεν θα είναι;

The post Υπερκοριός: Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «αν βγει ο Μητσοτάκης, τη…γ@μ%σαμε» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα