Galaxy Camera: Η νέα εποχή στις φωτογραφικές μηχανές

Εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην οπτική επικοινωνία, η φωτογραφική μηχανή galaxy συνδυάζει τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες με τις δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος Android 4,1, καθώς και την ασύρματη συνδεσιμότητα δικτύου, χαρακτηριστικά ιδανικά για όσους επιθυμούν να τραβούν λήψεις, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και βίντεο εύκολα και αυθόρμητα

από οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Με πολύ μεγάλο φακό ζουμ  21x και έναν έντονα φωτεινό 16M BSI CMOS αισθητήρα, η galaxy Camera προσφέρει εικόνες εξαιρετικής ποιότητας. Η συσκευή διαθέτει επίσης την τεχνολογία «Smart Pro», η οποία αποτελείται από μια σειρά από λειτουργίες για φωτογραφίες υψηλών προδιαγραφών για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων. Το εύκολο μενού περιλαμβάνει προκαθορισμένες επιλογές που προσαρμόζουν αυτομάτως τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιβάλλον. Όλα αυτά τα υπέροχα χαρακτηριστικά μπορεί να τα απολαύσει κανείς με την εκπληκτική 4,8 «(121,2 χιλιοστά) HD Super Clear LCD.

Η galaxy Camera παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με 3G, 4G ή Wi-Fi δίκτυο προκειμένου να μπορούν να διανεμηθούν και να ανέβουν οι φωτογραφίες εν κινήσει. Η συνδεσιμότητα υποστηρίζεται από έναν 1.4GHz επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα, που επιτρέπει τη γρήγορη web-browsing και multi-tasking, καθώς επίσης και υψηλής ταχύτητας επεξεργασία εικόνας, χωρίς να επηρεάζει ιδιαίτερα την αντοχή της μπαταρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα