Άρχισε η... παρέλαση!

Μεταγραφολογία, διαιτησία, ποδοσφαιρική κάθαρση και τα οικονομικά Άρη και ΠΑΟΚ στο rotation.

***ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΘΩΣ πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα κι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η... ονοματολογία έχει την τιμητική της. Ειδικά όσο αφορά τους «ερυθρόλευκους», η... παρέλαση παικτών από την ελληνική και ξένη αγορά

είναι παραδοσιακή και κρατάει περισσότερο από ένα μήνα. Τα πρώτα ονόματα γράφτηκαν και έχουν να κάνουν με την ισπανική αγορά, κυρίως λόγω Βαλβέρδε. Άλλωστε εκεί βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι παλιοί άσοι της ομάδας Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέας Νινιάδης για να παρακολουθήσουν... στόχους, που αγωνίζονται σε συλλόγους της Πριμέρα Ντιβίζιον. Πάντως δεν είναι οι πάντες στον Ολυμπιακό ικανοποιημένοι από τις επιλογές που έχει κάνει ο προπονητής, όσο αφορά τους Ισπανούς, με τις περιπτώσεις Γέστε και Μαρκάνο να είναι οι χαρακτηριστικότερες!

***ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, δεν είναι βέβαιο ότι θα την έχουν. Για την ακρίβεια θέλουν και παραθέλουν ενίσχυση, αφού όταν κοιτάζει τον πάγκο ο Φερέιρα βλέπει τον Πετρόπουλο, τον Μαυρία και τον Καραγκούνη. Με λίγα λόγια οι επιλογές από τον πάγκο από την στιγμή που υπάρχουν και οι τραυματίες, όπως ο Νίνης και ο Χριστοδουλόπουλος, δεν είναι και για... πολλά-πολλά! Όμως όσο δεν υπάρχουν... πρίγκιπες κι όσο τα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία είναι μετρημένα για να βγει η σεζόν (ίσως και για λιγότερους μήνες), τότε όσο κι αν ονειρεύεται ο Πορτογάλος, δεν θα δει... φρέσκο αίμα στην Παιανία. Βέβαια οι «πράσινοι» δεν γίνεται να διεκδικήσουν ως το φινάλε το πρωτάθλημα με μόνο 13-14 παίκτες στην διάθεση του Φερέιρα, οπότε κι ο Γόντικας θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού η πίεση είναι μεγάλη και τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη!

***ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ «ΑΙΩΝΙΟΙ» ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ πως δεν παίζουν μόνοι τους στο πρωτάθλημα. Μπορεί η... ψαλίδα να έχει ανοίξει από όλους τους άλλους και κάθε χρόνο να διεκδικούν οι δυο τους τον τίτλο, όμως υπάρχουν και άλλες 14 ομάδες με δικούς τους στόχους. Οπότε αυτό το... καραγκιοζιλίκι που συμβαίνει κάθε Κυριακή βράδυ με την διαιτησία θα πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι δυνατό μετά από κάθε αγωνιστική να βγαίνει από την μία ο Μαρινάκης και από την άλλη ο Γόντικας (ή ακόμη κι... ο Τσάκας) και να κάνουν παράπονα ότι αδικήθηκαν. Έλεος πια! Τί να πουν δηλαδή και οι άλλες ομάδες, που στην πραγματικότητα κάθε αγωνιστική εδώ και πολλά χρόνια... σφάζονται προς όφελος των «αιωνίων»; Πότε του ενός και πότε του άλλου! Δεν γίνεται λοιπόν την στιγμή που η φωνή των περισσότερων μικρών ομάδων δεν ακούγεται καν, επειδή Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ελέγχουν τα περισσότερα μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, να βγαίνουν συνεχώς παραπονεμένοι! Δεν τους πιστεύει κανείς υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος!

***ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ κάθε μέρα που περνάει φαντάζει όλο και περισσότερο σαν μια... φάρσα. Σαν ένα φιάσκο που δεν έχει προηγούμενο. Γιατί δεν είναι δυνατό να πιστεύει

Keywords
Τυχαία Θέματα