Ισοπαλία με παράπονα

Ο Παναθηναϊκός "πέταξε" δύο βαθμούς χθες κόντρα στον Ατρόμητο (1-1), χαρίζοντας νέο ενδιαφέρον στη μάχη των πλέι οφ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι "πράσινοι", οι οποίοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Κουίνσι στο 74’ από τον Φυτανίδη, βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με δύο πλέον βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος έδειξε καλύτερη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, με το 0-1 να μην αργεί να έρθει, καθώς ο Πίτου Γκαρσία

στο 4’ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ένα σκορ το οποίο δε δυσκολεύτηκε να κρατήσει η ομάδα του Γιώργου Δώνη μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η είσοδος όμως του Κουίνσι στο παιχνίδι (46’) άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και την εικόνα του Παναθηναϊκού προς το καλύτερο. Βέβαια ο Ατρόμητος παραλίγο να… κλειδώσει την νίκη στο 48’, το σουτ όμως του Καραμάνου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Τοτσέ στο 55’ έκανε το 1-1, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για να πάρουν το τρίποντο. Αρχικά η άρνηση του Κουκουλάκη σε πέναλτι στο 74’ σε ανατροπή του Κουίνσι, και εν συνεχεία ο Τοτσέ (79’, 90’), ο Χριστοδουλόπουλος (85’) και ο Καραγκούνης (87’) έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να δώσουν την νίκη στο «τριφύλλι», με τους φιλοξενούμενους να γλιτώνουν τελικά την ήττα.

Παράπονα για τη διαιτησία και για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του Ατρόμητου, εξέφρασε ο προπονητής του τριφυλλιού Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Δεν ξέρω πόση ώρα διακόπηκε ο αγώνας. Εμείς παίζαμε, ο αντίπαλος έπεφτε και επιτέλους, υπάρχουν στιγμές που οι διαιτητές πρέπει να παίζουμε υπέρ του ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής να είναι ένα λεπτό στο έδαφος και μετά να τρέχει σαν τον Μπολτ.

Να μην πω για το πέναλτι. Όταν υπάρχει πέναλτι, πρέπει να υποδεικνύεται. Την τελευταία φορά που ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ μας, αυτός τιμωρήθηκε».

Keywords
Τυχαία Θέματα